Branza ecologica de oaie "Harbach" si agroturism in judetul Sibiu


 

La doar 25 minute de Sibiu, discreta si ferita de zgomotul orasului, va asteapta Pensiunea Harbach pregatita cu spatii de cazare la maximum de confort si calitate a serviciilor.

Locul ideal pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, team building, training, cursuri de specializare pentru firme sau vacante de relaxare cu familia sau prietenii.

 

Pensiunea Harbach  apartine firmei ASI NATURE, care este membra a grupului ASI Nature Holding AG. Firma a luat fiinta in anul 1999, la initiativa si cu participarea unui investitor elvetian.

 

Societatea s-a dezvoltat ca un puternic producator de cereale si produse lactate ecologice la nivel national si international, extinzandu-si activitatea prin puncte de lucru in judetul Arad, Teleorman si nu in ultimul rand Sibiu in localitatile Tichindeal, Marpod. Lucreaza, in toata tara, in jur de 10.000 ha teren certificat ecologic, avand culturi vegetale obtinute cu o inalta tehnologie de asemenea certificata ecologic.

 

La Fabrica de produse lactate din Tichindeal se fabrica branza de oaie ecologica « Harbach » tip Telemea, din lapte certificat ecologic obtinut de la cele 3500 de oi proprietatea firmei si de la furnizori externi.

 

Politica firmei este de a oferii consumatorilor produse de calitate, obtinute prin tehnologii ecologice, in fermele proprii, incercand sa implementeze acest concept ecologic si in zonele in care sunt prezenti, pentru o dezvoltare durabila a zonelor rurale.

 

ASI Nature SRL

  • Responsabil: Manfred Salm
  • Str Constantin Noica 7
  • Sibiu 550 169, Romania
  • Tel +40-269-584-116
  • Fax +40-269-584-171

 

Sursa: www.pensiunea-harbach.ro

 


Cautare