Ceai verde aromatizat Green Kimono

Ceainarie si magazinul specializat in vanzarea ceaiurilor de calitate Demmers Teehaus, ofera ceaiul verde aromatizat Green Kimono.

Green Kimono contine ceai verde din China, cu bucati de ananas, completat cu arome de ghimbir si de ananas de cea mai buna calitate. Rezulta o infuzie revigoranta care pastreaza caracterul ceaiului verde. Intr-un ceainic preincalzit punem 2 lingurite de ceai Green Kimono, turnand apoi 450 ml apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi temperatura apei trebuie sa fie de aprox. 80 grade Celsius. (temperatura optima se obtine daca lasati apa la racit 2-3 minute si apoi introduceti in ceainic). Timp de infuzare recomandat: maxim 2 minute (daca ceaiul se lasa mai mult timp la infuzat, devine foarte amar, de nebaut).

Demmers Teehaus a fost primul magazin de acest fel deschis in Romania, in anul 2007. Magazinul este situat in orasul Cluj-Napoca, in P-ta Unirii Nr. 9, colt cu Str. Napoca. Aici sunt puse la dispozitie si cateva mese, unde puteti savura renumitele ceaiuri, alaturi de cele mai gustoase placinte din Cluj-Napoca. Iubitorii de ceai gasesc in magazinul o varietate impresionanta de ceaiuri din toate colturile lumii, inclusiv ceaiuri ecolgice, un mediu linistit si imbietor, si un personal tanar si dedicat, format tot din iubitori de ceai.

Oferta >>

 


Cautare