FLP Aloe Vera Romania

Fondata in 1978, Forever Living Products este cel mai mare cultivator, producator si distribuitor al produselor cu Aloe vera gel stabilizat 100% din lume, asigurand peste 90% din necesarul de Aloe vera pe plan mondial, in 74 de tari.

Putem astazi considera ca FLP este pentru Aloe vera ceea ce Pierre de Coubertain a fost pentru Jocurile Olimpice. FLP a readus in atentia lumii un mit stravechi: Aloe vera.

 In 1983, dupa revista de specialitate Inc. Magazine, firma Forever Living Products ocupa locul 2 in clasamentul celor mai dinamice companii private. In 2000 FLP este considerata firma de multi-level marketing cu cei mai multi distribuitori (peste 6 milioane de membri ai marii familii Forever in intreaga lume) si firma cu dezvoltarea cea mai dinamica.

 FLP detine mii de hectare de plantatii proprii pe care cultiva in exclusivitate Aloe barbadensis Miller, specia cu cel mai puternic efect terapeutic. Pentru asigurarea puritatii gelului de aloe, firma nu foloseste pesticide in nici o faza a cultivarii. Frunzele se recolteaza manual, extragerea gelului din frunze incepe in scurt timp, preintampinandu-se astfel oxidarea lui.

 Gelul este extras prin procedee mecanice si se urmareste in acelasi timp separarea lui de lichidul galben-laptos care se gaseste imediat sub coaja (aloina) si care are un efect laxativ. Imediat ce a fost extras, gelul este imediat stabilizat pentru a pastra toate componentele nutritive si terapeutice existente in planta. Gelul astfel obtinut se imbuteliaza in flacoane de plastic speciale cu structura multistrat (3 straturi) si se sigileaza ermetic. Coaja frunzei este eliminata si folosita la fertilizarea solului.

 In fiecare faza de productie calitatea este foarte riguros controlata. Gelul si nectarul de aloe produse de Forever Living Products, au fost primele produse din lume, care au corespuns si chiar au depasit cerintele de calitate ale Consiliului Stiintific International pentru Aloe (International Aloe Science Council (IASC) este un organism international infiintat pentru a autentifica produsele care contin aloe Vera), primind dreptul de a afisa sigla Consiliului de produse. Au urmat alte certificate de calitate: certificatul Kosher al comunitatii evreiesti si Certificatul Societatii Islamice din California. Firma Forever Living Products ofera de asemenea si garantia de satisfactie a consumatorului pentru produsele sale.

 In Romania, Forever Living Products si-a inceput oficial activitatea in ianuarie 1999 si de atunci se afla intr-o continua expansiune.

 

 


Cautare