Zone turistice din Transilvania

23.01.2018. Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, prin Centrul de pelerinaje Renasterea, organizeaza sambata 10 februarie 2018 un Pelerinaj la Manastirea Prislop.

Judetul Harghita constituie una din cele mai atractive zone turistice ale tarii.

28.11.2017. Virsli de Salasu, este un produs culinar traditional ce reprezinta mandria judetului Hunedoara.

Agroturismul in Maramures are o atractie foarte mare la turistii romani si straini.

5.10.2017. In localitatea Padurea Neagra, judetul Bihor s-a pus bazele unei ferme de mistreti, bizoni nord-americani si cerbi.

Portile secuiesti din comuna Bradesti, jud. Harghita au fost declarate monumente de arhitectura populara de interes national.

29.09.2017. Zona dintre Huedin si Cluj este o zona interesanta din punct de vedere geografic, istoric, dar mai ales etnografic, unde cultura maghiara a ramas intacta. Zona include 40 de sate, iar locuitorii isi poarta cu mandrie frumoasele costume populare. Broderia din zona este renumita.

Ariesul izvoreste din Muntii Bihorului si strabate pe 164 km, pana la varsare in raul Mures, judetele Alba si Cluj.

28.03.2017. Satul Viscri, judetul Brasov este inclus pe lista celor mai frumoase destinatii turistice din lume.

Statiunea turistica Fantanele e situata in comuna Rasca din judetul Cluj.

Comuna Sic, judetul Cluj, un fost oras medieval, este cunoscuta pe plan mondial datorita traditiilor populare pastrate aproape intact pana in zilele noastre.

Centrul de vizitare din Armenis, Muntii Tarcu, reda date stiintifice despre zimbru prin cea mai mare proiectie holografica din Europa.