Agroturism in Vanuatu

Vanuatu este o mică națiune insulară din Pacific care ne uimeste cu frumusețea ei.

Agroturismul se extinde pe tot globul. Este o experiență care oferă călătorilor o experiență diferită. Este o șansă pentru oameni să cunoască și să trăiască o viață diferită de cea pe care o trăiesc. Cei care vizitează Vanuatu, trăiesc o experiență captivantă și emoționantă.

Agriturismul în Vanuatu a înflorit datorită numeroaselor opțiuni geniale pe care oamenii le au atunci când vizitează această regiune bogată cultural. Când faceți o excursie în Vanuatu, puteți vizita Aelan Chocolate Makers, unde ciocolata este fabricată folosind boabe de cacao provenite din arhipelagul Vanuatu. Este un loc fantastic pentru copii pentru a afla despre procesul de fabricare a ciocolatei.

O altă opțiune excelentă este vizitarea Haos Blong Handikraft. Aici puteți cumpăra produse autentice din Vanuatu create și vândute de întreprinderile locale. Este locul perfect pentru a petrece o zi explorând cultura și istoria Vanuatu. Planta de Kava este originara din Insulele Pacificului de Sud și astfel, puteți merge într-o aventură a vieții cu Kava Discovery Tour Factory, pentru a vedea cum se recoltează în câmpuri și grădini și puteți lua o bautura de Kava servita in mijlocul naturii.

Și dacă nu este kava, vom putea consuma un punch cu fructe tropicale, delicioasele prăjituri cu nucă de cocos și ghimbir, sau mancarurile traditionale de la Lapita Cafe. Proprietarii mândri vă pot spune totul despre cum își produc preparatele lor delicioase, iar fiecare produs vă spune o poveste despre cum ajunge în pachet. Agroturismul combină mediul rural cu produse ale exploatărilor agricole, toate într-o experiență turistică care este distinctă de vacanțele obisnuite. Vizitarea Vanuatu vă va permite să interacționați cu fermierii și producătorii locali si ajutați afacerile locale să înflorească.

 


Cautare