Sun City, o destinatie perfecta pentru un divertisment perfect

Sun City, un ''Las Vegas'' din Africa de Sud este situat la 140 de kilometri vest de Johannesburg.

Sun City, este un hotel generos, ce ofera divertisment, agrement si sarbatori pline de fantezie intr-o ambianta africana fermecatoare. Water World, din apropiere, este paradisul perfect pentru amatorii de sporturi acvatice. Pe lacul artificial lung de 750 m, mentinut la o temperatura constanta se pot face schi nautic, parasailing si windsurfing.

Hotelul Sun City Hotel cu gradini spatioase, luxuriante si fantanile gigantice este un loc ideal pentru relaxare. La cazinoul hotelului, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii, se poate practica o gama diversa de jocuri de noroc. Hotelul dispune de 243 camere si apartamente, cu vedere magnifica spre gradinile tropicale si luxosul teren de golf.

Piscina de 6500 mp, cu apa de culoare turcoaza si plaja alba de nisip, si avand valuri inalte controlate pe computer este inconjurata de palmieri, iar gradina hotelului, maximizeaza atmosfera de paradis prin fantani, izvoare cristaline, pietre imense si chei adanci aflate intr-un decor bogat in flora si fauna tropicala.

Palatul Lost City este o creatie unica. Atrium contine o fresca cu animale din Africa si are o turla inalta de 30 de metri, asemanatoare cu Capela Sixtina din Roma, dar in stil african. Imobilul este bogat decorat cu cupolele si turnuri inalte de 70 de metri. Sun City, este destinatia perfecta pentru un divertisment perfect!

 

 


Cautare