In Cambogia, paianjenul prajit e delicatesa culinara



In Cambodgia, tarantula prajita este o delicatesa pentru care turistii vin de departe pentru a o incerca.

 

Primii care au incercat sa manance paianjenii prajiti au fost oamenii infometati de razboiul cu kmerii rosii, dar au devenit cunoscuti in toata lumea de atunci, iar autocarele cu turisti se opresc intotdeauna in orasul Skuon special pentru acest fel de mancare.

O tarantula prajita costa cativa centi si se spune ca este delicioasa, in special cu usturoi si sare.

 

In Cambodgia, tarantula prajita este o delicatesa pentru care turistii vin de departe pentru a o incerca.

 

Paianjenii sunt prajiti intregi in ulei si sunt condimentati cu usturoi si piper.

Cei care au gustat acest fel de mancare spun ca tarantulele sunt crocante in exterior si au un interior moale, de consistenta caramelului, si au gust de pui.

 

 

Sursa: www.gds.ro




Cautare