Restaurant bio la Ferma Club 5

Mancarea sanatoasa este unul dintre marile motive pentru care a fost creat pensiunea si restaurantul bio la Ferma Club 5, Moroieni, Dambovita, situata la 18 km de Sinaia.

Ferma Club 5 este un loc exclusivist prin calitatea serviciilor si a preparatelor oferite, iar restaurantul se aprovizioneaza din gradina si livada proprie cu  legume si fructe. Acestea sunt servite oaspetilor atat in stare proaspata cat si intr-o mare varietate de dulceturi si specialitati. In ferma se prelucreaza materia prima pentru mancaruri, ce au ca baza carne si lactate, fie ca vorbim de micul dejun alcatuit din branza proaspata, omleta din oua de prepelita, lapte, mezeluri naturale, precum pastrama de cocos de curte.

La pranz si cina se servesc friptura de purcel vietnamez ori pastrama de berbecut, aflate printre preferintele vizitatorilor. Restaurantul poate primi pana la 30 de persoane, fiind posibila organizarea a numeroase evenimente in cadrul acestuia. Oaspetii vor putea, de asemenea, sa se bucure de privelistea si aerul curat de munte si sa serveasca masa pe terasa spatioasa a pensiunii sau in foisorul de lemn. Cei care doresc sa deguste preparatele de mai sus, dar nu sunt cazati, trebuie sa faca rezervare din timp.

Detalii complete >>

 

 


Cautare