1.500 de bucatari din intreaga lume au adus un omagiu gastronomiei franceze prin meniuri specifice, in cadrul actiunii "Good France", organizata in 21 martie 2016

 

Pentru al doilea an consecutiv la initiativa chef-ului Alain Ducasse si a Ministerului francez al Afacerilor Externe, in restaurantele din Franta si din toata lumea mesenii au putut degusta, printre altele, fileuri de vita cu maduva si garnitura la Rio de Janeiro (Brazilia), homari de Bretania in aspic la Tokyo (Japonia), fondant de ciocolată la Torun (Polonia), sau Mille-feuille cu fructe in Bucuresti.

Scopul actiunii este promovarea artei de a trai in stil frantuzesc. Bucataria participa din plin la promovarea culturala a Frantei, iar pentru aproape o treime din turistii care viziteaza aceasta tara, gastronomia este un criteriu determinant.

In cadrul actiunii "Good France", Naan Food&Drink Studio Bucuresti a propus Mille-feuille cu fructe ca Desert special pentru Goût de France 2016.

 

Naan Food&Drink Studio reprezinta un concept nou de restaurant in care traditia si inovatia se potenteaza reciproc, generand experiente culinare desavarsite.

Atmosfera rafinata si intima, serviciile personalizate, atentia la detalii, preparatele inspirate din bucataria internationala, gatite sanatos, folosind numai ingrediente naturale, completate de o colectie impresionanta de vinuri, fac din Naan locul ideal pentru a petrece o seara relaxanta.

Adresa >>