Zone turistice din Muntenia

18.10.2017. Un proiect finantat din FEDR vizeaza incurajarea oportunitatilor de angajare in regiune prin refacerea Lacului Belona, situat in statiunea Eforie Nord de pe litoral.

Marele Premiu pentru varietatea serviciilor de agrement pe anul 2015 a fost atribuit pensiunii ''Casa cu Tei'', din Sarata-Monteoru, Buzau

Piscine interioare si exterioare si un AquaPark modern va ofera un sejur agreabil, confort, relaxare si tratament in statiunea Calimanesti-Caciulata, judetul Valcea.

Romania a ratificat Conventia Patrimoniului Mondial pe 16 mai, 1990. Incepand cu luna august 2010, aceasta are sapte site-uri in Patrimoniului Mondial, dintre care una in categoria situri naturale, iar restul de sase in categoria situri culturale.

EFORIE NORD este a doua mare statiune a litoralului romanesc, situata la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanta, pe drumul de legatura cu orasul Mangalia.

Bisericile de lemn din nordul Olteniei figureaza printre siturile culturale europene cele mai amenintate.

1.500 de bucatari din intreaga lume au adus un omagiu gastronomiei franceze prin meniuri specifice, in cadrul actiunii "Good France", organizata in 21 martie 2016

Comuna Jurilovca, Tulcea - acolo unde ospitalitatea localnicilor se combina cu linistea apelor albastre ale Dunarii si ale Marii Negre.

In "Muzeul trovantilor" din Costesti, Valcea, se gasesc cateva pietre uriase, cu dimensiuni cuprinse intre 6 si 10 metri.

In fiecarea an, se organizeaza la Plenita, judetul Dolj, sarbatoarea bujorului, unde participa mii de oameni.

Pentru sanatate este foarte important sa fii aproape de natura iar ferma “Cocosul Rosu” iti propune sa te aduca aproape de natura si atmosfera satului romanesc.

In 3 mai 2014 va avea loc editia I a Maratonului Macin.