Zone turistice din Moldova

9.02.2018. In judetul Iasi exista Statiunea balneo-climaterica si Hotelul Nicolina care pot fi pe placul celui ce doreste sa-si imbunatateasca sanatatea prin intermediul tratamentelor balneare.

In Tinutul Dornelor totul este deosebit, in special peisajul aparte.

01.12.2017. Se apropie Sarbatoarea Nasterii Mantuitorului si locul cu cea mai mare incarcatura religioasa din Romania este zona Bucovinei.

Premiu special pentru meniu diversificat pe anul 2015 a fost castigat de Pensiunea Leonardo, din Bolotesti, judetul Vrancea.

7.11.2017. Pentru cei care vor sa faca in aceasta perioada un tur al manastirilor din nordul Moldovei, punctul cheie de pornire il constituie Gura Humorului.

Premiu special pentru aducerea in actualitate a retetelor traditionale pe anul 2015 a fost decernat Hanului Ancutei din Tupilati, judetul Neamt.

8.02.2017. Statiunea Durau, judetul Neamt este situata la 100 km de Piatra Neamt la poalele masivului Ceahlau.

Marele premiu pentru amenajarea gradinii cu tematica vinicola pe anul 2015 a fost atribuit Hanului lui Ureche – Casa de vinuri Vingex , Urechesti, Vrancea.

Masivul Calimani este cel mai mare crater vulcanic stins din tara cu un diametru de circa 10 km.


Straja e ultimul sat romanesc din nordul Bucovinei. Aflat intre Radauti si Putna, chiar pe granita cu Ucraina, satul e de o frumusete ce iti taie respiratia.

Turismul cultural in comuna Ciocanesti, judetul Suceava, prezinta mari posibilitati de atractie pentru turistii straini.

La piscina Complexul turistic Arinis din Gura Humorulu, ai un agrement perfect in orice anotimp al anului.