Exista o legenda care spune ca vinul de Ciumbrud a fost bautura preferata a lui Mihai Viteazul.

Read More

Concursul ”Povesti cu vinuri romanesti”, organizat de BASF, a premiat vinurile albe la etapa regionala de la Odobesti.

Read More

15.02.2017. Crama Girboiu s-a impus pe piata locala si internationala cu o serie de vinuri din gama Livia.

Read More

In 2015 au iesit pe piata primele vinuri din gama Issa, produse de crama „La Salina”, amplasata pe dealurile din imediata apropiere a Salinei Turda, judetul Cluj.

Read More

Eticheta vinului Marcea Chardonnay reprezinta “Casa Memoriala Liviu Rebreanu”, situata in Valea Mare - Podgoria, Stefanesti, Arges.

Read More

Un vin de aur, atat la propriu, cat si la figurat este vinul Riesling Italian din Dealurilor Silagiului, zona Buzias, Timis.

Read More

Vinul Gewurztraminer este produs de Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Blaj.

Read More

Cel mai cunoscut in lume este tipul de vin Chardonnay sec, un vin amplu si onctuos, cu arome fructate.

Read More

Pelinul este un produs natural, traditional romanesc, obtinut prin adaugarea in vin a unor ierburi si fructe, componenta principala fiind pelinul.

Read More

La DOMENIILE OSTROV sa lansat gama de vinuri NAIADA.

Read More

 

In data de 9 aprilie 2015, la sediul Ministerului Agriculturii a avut loc o dezbatere privind unicitatea vinurilor romanesti.

Read More

Asamblaj alb sec, puternic si mineral, obtinut din struguri de Feteasca regala si Sauvignon blanc, vinul „.ro” (PunctRO) a fost lansat joi, 5 septembrie 2013, la restaurantul Neptunus din Bucuresti, in prezenta distribuitorilor, managerilor de restaurante si iubitorilor de vin.

Read More

Cele mai longevive produse din portofoliul Jidvei, ce fac parte din gama Traditional, au acum o imagine reimprospatata. Modernizarile tehnologice si noile plantatii de vie au dus la cresterea calitatii vinurilor de Jidvei, facand necesara o imbunatatire a imaginii gamei prin reintinerirea etichelor.

Read More

 

Localitatea aradeana Minis este una dintre cele mai importante de pe „Drumul vinului” iar instalatia de producere a unui vin de calitate la standarde europene, de aici, a fost realizata pe bani europeni. 

Read More

Cautare