Vin roze de 5 stele la crama Girboiu

Vin roze de 5 stele ne este oferit de crama Girboiu, Vrancea, infiintata in 2005 si care detine o suprafata viticola de 250 hectare.

Rose-ul se face din aceleasi soiuri de strugure din care se face si vinul rosu. Coaja strugurelui e cea care da culoare sucului, si in cazul vinului rose, intensitatea culorii variaza in functie de perioada de expunere a cojilor de strugure in must. Epicentrum Rose, 2014 produs la Crama Girboiu este un vin de 5 stele, alert, cu tonuri proaspete de zmeura si capsuni, completat frumos de note citrice inconfundabile. Prin savoarea sa, vinul poate insoti cu lejeritate orice moment.

Unica prin povestea pe care o spune si prin conditiile climatice caracteristice zonei, Crama Girboiu ofera un omagiu belsugului dat de tinut si specificului viticol Vrancean. Podgoria se afla in comuna Cotesti, caracterizata prin conditii climatice favorabile si un sol bogat in minerale, unic in sud-estul României. De cand a fost infiintata crama, familia Girboiu gestioneaza toate sectoarele companiei impreuna cu o echipa de experti. Crama moderna ofera posibilitatea de a ne bucura de o zi speciala in care sa o vizitam si sa ne desfatam de o degustare personalizata cu explicatii detaliate si la sfarsit, un cadou.

 

 


Cautare