Vinurile gamei Livia

15.02.2017. Crama Girboiu s-a impus pe piata locala si internationala cu o serie de vinuri din gama Livia.

Crama Girboiu este o afacere de familie infiintata in anul 2005, care detine o suprafata de aproximativ 200 de hectare. Podgoriile se afla in comuna Cotesti, caracterizata prin conditii climatice deosebit de favorabile si un sol bogat in minerale, unic in sud-estul Romaniei.

Crama Girboiu s-a impus rapid cu o serie de vinuri printre care amintim Livia, Epicentrum, Bacanta. Vinurile gamei Livia sunt o placere exceptionala pentru cei care cauta unicitatea si rafinamentul. Sunt vinuri seci sau demiseci, puternice si rafinate, din soiurile cele mai bune. Aceste vinuri combină traditia locurilor vrancene cu metodele moderne de vinificatie pentru a crea gusturi subtile si armonioase.

Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate si unicat, cum este stralucitoarea Sarba. Sarba este un soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Vinul este sec, sprinten, usor, aromat, cu o aciditate ridicata, de culoare galben – verzuie stralucitoare si cu un parfum intens de flori de cires.

 

 


Cautare