Vinul Le Petite Sophie

In perioada 1- 3 aprilie, la Casino-ul din Parcul Central Cluj-Napoca ''WineUp Fair in Transylvania'', a expus producatorul Gitana Winery din Republica Moldova, vinul Le Petite Sophie.

La Petite Sophie, face parte din Gama Premium Gitana. Este obtinut din soiurile Chardonnay, Feteasca Regală, Riesling. Este un vin de calitate matur, alb, sec. Anul recoltei este 2013 din regiunea viticola Valul lui Traian, satul Romanovca.

Vizual, vinul La Petite Sophie e limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui. Are un buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcam si fan proaspat cosit, completate cu nuante fine de vanilie. Are gust proaspat, intens si complex cu nuante de ananas si citrice, cu o aciditate echilibrata si un post-gust mieros, elegant si prelung. Se recomanda cu preparate din fructe de mare, peste si bucate din carne alba. Temperatura recomandata de consum este de 14-16 grade C.

Lilia Dulgher coproprietar la GITANA Winery, este un excelent cunoscator al industriei vinurilor, care impreuna cu familia sa ofera consumatorilor cele mai delicate vinuri de calitate, produse dupa tehnologii unice si pastrate in conditii ideale. Alaturi de vinul La Petite Sophie, Lilia recomanda si vinul Manastirea de Rohrbach.

Livrare la domiciliu >>

 

 


Cautare