Trilogie in Alb 2017 – Sarica Niculitel

Trilogie in alb 2017, este un vin fin si elegant, creat din trei soiuri pur romanesti: Feteasca Alba, Feteasca Regala si Feteasca Neagra vinificata in alb.

Trilogie in Alb 2017 este un mix interesant si inedit, care pastreaza calitatile fiecaruia dintre cele trei soiuri. Trilogia in Alb farmeca prin notele de fructe exotice, tusele acid florale, dar si prin finetea si tentele catifelate ale vinului. Buchetul este unul delicat, cu note elegante de flori albe de camp si fructe exotice, in vreme ce gustul este concentrat in jurul fructelor coapte, zemoase, cu note de unt proaspat pe final. Se recomanda servirea acestui vin la 10-12 grade Celsius, alaturi de preparate usoare, pe baza de peste sau carne de pasare, fructe de mare sau deserturi racoritoare. Indicatia geografica reprezinta Colinele Dobrogei.

Trilogie in Alb 2017 este un vin alb, sec produs de Via Viticola Sarica Niculitel, care se intinde pe o suprafata de 383 ha de vita de vie si care mai achizitioneaza struguri de pe inca 400 ha. Imbuteliaza annual 2 milioane de litri. Proprietari sunt Marius Iliev, Bugica, Violeta Cadaval San Roman Vinurile cele mai cunoscute sunt: Via Viticola Aligole, Sarica, Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinti, Caii de la Letea, Sarica Black Lebel.

 

Oferta >>

 

 


Cautare