Degustari cu vinuri de la Crama Noastra

Daca e miercuri, ai vin de la Crama Noastra, din Cluj Napoca, strada I.I.C. Bratianu nr. 35, la Rhédey Café – Piata Unirii, in data de 18 octombrie 2017, de la orele 18:30.

Invitatie valabila doar pentru cei pentru care un moft s-a transformat in pasiune si vor mai mult. Vinurile degustate vor avea un pret special de vanzare la Crama Noastra in perioada 18.10.2017 – 26.10.2017. Taxa se achita la intrare, in momentul in care primiti paharul de degustare. Capacitate maxim este de 40 persoane, si trebuie o confirmarea a participarii prin: email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic 0753017753.

Toate sortimentele de vin prezentate si degustate, sunt disponibile la vanzare la Crama Noastra din Cluj Napoca, pe strada I.C. Bratianu nr. 35, acolo unde primesti vinul pe care ti-l doresti. Il vanezi, il degusti, il lasi sa iti patrunda simturile. Ai fisa ta de degustare la care te intorci in fiecare saptamana, mai dornic de cunoastere, mai plin de asteptari si mai insetat. La cererea clientilor vinotecii se organizeaza degustari in cerc restrans, se serbeaza zile de nastere sau puteti petrece o dupa amiaza placuta in compania prietenilor si a unui pahar de vin bun, de luni pana vineri intre orele 9 si 22.30 si sambata intre orele 10 si 18. 

 


Cautare