Divinitas, cea mai buna feteasca neagra

Feteasca neagra Divinitas din 2013, Crama Viile Sudului - Intervitt Zimnicea, a obtinut medalia de aur la Premiile de Excelenta Vinul.ro

Feteasca Neagra este un vin sec, cu o culoare rosu-rubiniu intensa, care se remarca prin aroma fina, in care gustul interfereaza cu acela de coacaze negre si prune uscate. Gustativ este savuros, rotund şi extrem de catifelat.

Este un soi romanesc cultivat din timpuri stravechi, el fiind extins in zone generoase din punct de vedere termic. Calitatile si acuratetea vinului sunt garantate de fermentarea la temperatura controlata, asigurata de o tehnologie de inalta performant. Se recomanda a se consuma la temperatura de 18-19 C, in compania preparatelor din carne rosie, vanat, paste si branzeturi. De asemenea tocanitele merg cu vinurile seci, rosii, precum Feteasca Neagra.

 

Crama Viile Sudului – Intervitt are peste 365 de hectare cu soiuri Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Chardonnay, Feteasca regala, Cramposie (albe), Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Feteasca neagra, Merlot, Pinot Noir (negre).

 

Crama Viile Sudului - Intervitt

Sos Alexandriei km 34+200 m, Zimnicea, Teleorman

Telefon: 0040732127650/0040732127659/

Adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Cautare