Switchel, o bautura Amish

Switchel este o bautura veche Amish folosita pentru a potoli setea si a restabili elctrolitii din corp dupa intense activitati fizice, precum sunt lucrarile agricole manuale.

Exista mai multe beneficii pentru sanatate oferite de switchel. Este deosebit de bun in cazuri de raceala sau gripa. Puteti bea in fiecare zi sub forma de ceai sau ca bautura racoritoare in loc de apa. De asemenea, este un bun tratament in caz de aciditate. Ingredientele bauturii sunt extrem de sanatoase, si este recomandata femeilor gravide. Bautura are ca si ingrediente: mierea, otetul de mere, ghimbirul si melasa. Mierea are proprietati antibacteriene, antivirale, ajuata la scaderea colesterolului, si are efect linistitor asupra gatului. Otetul de mere este un stimulent natural care curata si restabileste substante nutritive pentru organism, astfel incat organismul se poate vindeca. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism, sprijina sistemul imunitar, face pielea sanatoasa, ajuta la controlul greutatii, imbunatateste digestia si asimilarea, calmeaza durerile de articulati icauzate de artrita, calmeaza durerile musculare, regleaza metabolismul, reduce colesterolul, ajuta la reglarea tensiunii arteriale, face sa creasca concentrarea si memoria, contracareaza infectiile vezicii urinare, ajuta la echilibrarea pH-ul in corp, curata sinusurile si contine potasiu, calciu, fosfor, sodiu, sulf, cupru, fier, siliciu, fluor, vitaminele C, E, A, B1, B2, B6, si beta-carote.

Melasa ofera fier pentru energie si este foarte bun pentru tratarea anemiei. Ofera calciu pentru oase si dinti sanatosi. Ajuta la prevenirea osteoporozei, trateaza constipatia si contine mangan, cupru, fier, calciu, potasiu, magneziu, vitamina B6 si seleniu. Ghimbirul ajuta la controlul raului de miscare, sau in caz de greata si voma. Este un anti-inflamator si ajuta la controlul greutatii. Poate prevenirea aparatia cancerul si stimuleaza sistemului imunitar. Dupa cum puteti vedea, Switchel este o bautura plina de ingrediente foarte bune care promoveaza sanatatea.