Descopera aroma si maiestria produselor si mancarurilor traditionale din diferite zone ale lumii!

„Salchichon de Vic” este un carnat traditional din Catalonia obtinut din carne de porc macra, grasime, zahar, sare si piper, acestea fiind singurele condimente. Carnea este tocata, macerata, invelita in membrana si apoi maturata.

Citește mai departe...

15.02.2018. Puiul In stil Buffalo se prepara din aripioare de pui, insa de-a lungul timpului au fost folosite si pulpe sau bucati de pui.

Citește mai departe...

Denumirea „Cioccolato di Modica” desemneaza doar produsul obtinut prin prelucrarea pastei de cacao amara cu adaos de zahar, pe raza comunei siciliene Modica (provincia Ragusa).

Citește mai departe...

7.02.2018. Fiecare vizita in Toscana, Campania sau Sicilia e o calatorie inapoi in vremurile in care soarele ingrijea gospodariile italienilor. De aici am selectam cei mai buni producatori de carne si produse de carne care au reusit sa pastreze pana azi retete de peste 100 de ani.

Citește mai departe...

27.01.2018. Miere „Slavonski med” (DOP) Croatia, este mierea produs de albinele indigene carnica-gri (Apis mellifera carnica – subtipul panonic) din nectarul plantelor melifere sau din secretiile sectiunilor vii ale plantelor.

Citește mai departe...

Cautare