Retetele traditionale ale fostului Comtim, judetul Timis

 


Patronii americani de la Smithfield, care au preluat fostul Comtim, au descoperit in arhivele combinatului banatean retetele traditionale ale produselor care puteau fi cumparate la liber din galantarele romanesti in anii '70, inclusiv cea a parizerului de Comtim, cu gustul sau inconfundabil.

 

Sau gasit in arhive imagini cu fostul Comtim, poze cu muncitori la lucru, cu zona de productie si carti cu retetele originale Comtim, fise tehnologice si specificatii de operare pentru fiecare produs. Pentru parizer si pentru sunca de Beregsau exista documentatia completa

 

Produsele fabricate de vechiul Comtim si acum de noua companie americană Smithfield au fost relansate cu succes, prin magazinul propriu de prezentare.

 

Patronii americani ai fostului Comtim nu au pierdut timpul si i-au cautat pe fostii macelari angajaţi aici, pentru a cumpara de la acestia 'secretele' reţetelor produselor tradiţionale.

 

 

Mai multe informatii: www.smithfieldfoods.ro/ro


Cautare