Scandia Romana SA, lider national pe piata de conserve din carne


Gama “Traditii”.

 

 

Aceasta este disponibila intr-un ambalaj atractiv, ce beneficiază de sistemul “easy open”, fiind mult mai practic si mai usor de utilizat.

 

Gama “Traditii” contine atat mancaruri ca: Sarmalute cu carne de porc, Costita cu fasole boabe, Carnaciori cu fasole boabe, cat si numeroase tipuri de ciorbe: Ciorba de burta, Ciorba de vacuta, Ciorba de pui sau de fasole cu afumatura. Gramajul acestora variaza in functie de sortiment, fiind disponibile in ambalaje de 400 si / sau 950 gr.

 

Noul ambalaj garanteaza prospetimea produselor mult apreciate atat de copii, cat si de adulti. Mancarurile traditionale de la Scandia pot constitui un pranz sau o cina delicioasa, gustul lor deosebit ducandu-ne cu gandul la traditiile de odinioara si la bucatele pe care numai mama stie sa le pregateasca. Acum, cu “Traditii” de la Scandia, oricine poate insa pregati o masa traditionala speciala!

 

Scandia Romana detine in prezent aproximativ 60 % din piata pateurilor de ficat (cf. celor mai recente date MEMRB: august-septembrie 2006).

 

Pe langa pate (Pate Poiana, Pate Sibiu, Pate Bucegi, Pate Sadu), Scandia mai produce conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi etc.), crenvursti (Cardinali) si mancaruri traditionale – Traditii (ciorba de burta, sarmale, costita cu fasole, carnaciori cu fasole, gulas de vita, de porc etc).

 

 

www.scandia.ro

 

 


Cautare