Mucenici ca la Bunici, moldovenesti – la atelierul gastronomic Bucuresti



Pentru editia din perioada 5-6 martie 2011 va astepta la atelierul gastronomic - "Mucenici ca la Bunici, moldovenesti" - doamna Gabriela Mateiuc din Sat Tocileni, Comuna Stauceni, Botoşani.

 

Coca se face ca la cozonac cu faina, oua de la tara de la noi din sat cu lapte, drojdie si se lasa sa creasca, se modeleaza coca in doua fitile se impletesc si se formeaza un 8. Acestea se pun la dospitor sa creasca putin, dupa care se coc, se insiropeaza cu miere si se pune multa nuca.”, dezvaluie doamna Mateiuc secretul prepararii mucenicilor moldovensti.

 

Pentru a fi siguri ca veti gusta asemenea bunatati, puteti face comenzi la adresa email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Comenzile vor fi ridicate sambata sau duminica din Parcul Acadmeiei de Siinte Agricole si Silvice iar pretul este de 3 lei bucata (100g). De asemenea, mucenicii pot fi cumparati direct din targ alaturi de multe alte bunatati din toate zonele tarii.

 

Nu trebuie sa uitam faptul ca pe 9 martie este ziua barbatilor si se vor gasi la targ diverse sortimente de vinuri - albe, rosii, roze.

 

Pentru ca este important sa cunoastem traditiile si mancarurile romaneşti, pentru ca este bine sa stim istoricul bucatelor romanesti si copiii nostri pot afla specificul culinar al zonelor tarii romanesti, va asteptam sambata si duminica de la 10-18, adresa bdul. Marasti, nr. 61, aleea de langa spitalul CFR 2, pe linia tramvaiului 41, sa descoperiti farmecul bucatelor din Maramures, Moldova, Dobrogea, Oltenia, Muntenia, Bucovina, Crisana si Transilvania

 

Organizator: Dana Popa

0722-563085

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE:

raftulbunicii.blogspot.com/2010/03/mucenici-moldovenesti.

 



Cautare