Targul Farliung, judetul Caras Severin


 

Targul este organizat cu prilejul finalizarii proiectului „Cooperare transfrontaliera pentru valorificarea produselor agricole cu specific local“, implementat de catre Consiliul Local Farliug, in parteneriat cu Consiliul Judetean Caras-Severin si municipalitatea Alibunar din Serbia.

 

Chiar dacă a fost prima editie si cu toate ca partenerii din Serbia nu au fost prezenti, targul s-a dovedit un succes si iniţiativa a fost apreciata de producatori.

 

Unii au venit cu rosii, vinete, castraveti, produse naturale din propriile gradini, altii cu branza, cas, cascaval afumat. Nu a lipsit nici rachia de Dezesti si nici produsele din miere.

 

In aceeasi locatie au fost prezenti si crescatorii de animale care si-au expus cu mare mandrie cele mai frumoase exemplare de armasari, vaci de rasa si gaini.

 

Alături de produsele variate si de cea mai buna calitate, cei prezenti la targ s-au putut bucura si de momentele artistice oferite de Ansamblul „Semenicul“ al Consiliului Judetean Caras-Severin, precum si de micii si berea.

 

Festivalul a avut local in zilele de 8 si 9 august 2009.

 

Sursa: Stiri locale.ro

 

 


Cautare