16-18 mai 2014: Gastronomie armeneasca la MNTR Bucuresti

In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)! din 16 pana in 18 mai, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman

Targul va fi deschis vizitatorilor vineri, 16 mai si duminica 18 mai intre orele 10, 00 si 18, 00 iar sambata 17 mai intre orele 10, 00 si 00, 00. Intrarea este libera. Vor fi prezenti mesteri si artizani, creatori si mici producatori.

La terasa puteti degusta bunatati din Armenia: zhazhic (branza de vaci cu verdeata si usturoi), miel cu fasole verde la ceaun, Khorovats (frigaruie din carne de pasare si oaie) - produs emblematic pentru cultura gastronomica specifica, Yershig (carnati picanti) cu salata de fasole cu usturoi si nelipsitul peste din bucataria traditionala - pastrav la gratar asezonat cu mujdei lama. De dulce: baclavale, sarailii, placinte fel de fel, rahat, nugat si halvita, cafea la nisip, miere si dulceturi, kurtos kalacs, turta dulce si prajituri traditionale.

 

CITESTE MAI MULT >>

 


Cautare