16-18.03.2012: Piata Taraneasca de primavara la Tulcea



Pentru prima data anul acesta, producatorii din toata tara revin in Piata Civica la Tulcea cu produse naturale si produse traditionale romanesti si nu numai, din 16 pana in 18 martie, de dimineata devreme pana seara tarziu.

 

Nu vor lipsi:

  • produsele din carne de porc, vita, oaie, preparata dupa retete din diferite zone geografice: afumaturi si carnati preparati dupa retete din Arges, Botosani, Suceava, Calarasi, Brasov; pastrama de oaie, porc sau vitel;

  • branzeturi, casuri si cascavaluri: telemea de oaie veche si proaspata, cas afumat de la Bran Moeciu, cascavaluri din Stoenesti, Arges, burduf simplu si in coaja de brad, cascavaluri cu mirodenii: marar, chimen din Suceava sau Harghita

  • palinca traditionala de Zalau sau Horinca din Maramures

  • de post: mere din livezi romanesti, poame uscate, vestitele energizante traditionale "bomboana dacica" din prune uscate cu nuca, zacusti fel de fel, siropuri si dulceturi din Suceava, miere si produse apicole, ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii din Muntii Apuseni, muraturi.

  • dulciuri si dulcegarii: turta dulce din Pitesti, halvita traditionala din miere, nuca si ciuin de la Arad, salam de biscuiti, ciocolata de casa, placinte cu nuca si dovleac de la Buzau, turtite din malai si multe alte prajituri din ingrediente naturale pregatite de gospodine pricepute din Buzau, Kurtos Kalacs din Lupeni

 

Acestea si multe alte bunatati va asteapta de vineri pana duminica in Piata Civica Tulcea.

 

Va asteptam ca de obicei, cu drag, la degustari si povesti gastromomice, la Piata Taraneasca

 

Corina Berariu

Project Manager

Mobil: 0744 86 00 82

Fax: 031 424 34 88

 Website: www.tacticevents.ro

 



Cautare