Festivalul cozonacului Bucuresti, in perioada 26-27nov.



Cea de-a 28-a editie a "Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale" din Parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, din Capitala, este dedicata cozonacului.

Organizatorii, ASAS si Media Link Business, si-au propus sa le aduca bucurestenilor magia aromelor de Craciun.

Si cum de pe masa de sarbatoare cozonacul este nelipsit, Mama Floarea din Scarisoara (Olt), va prepara traditionalul cozonac cu multa pricepere, il va coace intr-un cuptor incins cu lemne, apoi il va oferi, spre degustare, celor aflati la targ.

Vizitatorii vor mai fi ademeniti si cu produsele traditionale aduse la targ de gospodarii din Lapusel (Maramures) precum carnati fara colesterol, preparati din carne de porc de Mangalita, jambon etc.

Produsele apicole, precum mierea, polenul, laptisorul de matca amestecat in miere de flori de salcam etc. sunt recomandate de producatori pentru intarirea organismului in aceasta perioada rece.

Atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de solisti vocali din zona Argesului si a Olteniei, care-i vor incanta pe vizitatori cu colinde si muzica populara.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

http://www.media-link-business.ro/




Cautare