21 - 24 septembrie: Targul de carne si preparate din carne CARNEXPO, Bucuresti



In perioada 21 - 24 septembrie 2011, targul international CARNEXPO isi va deschide portile publicului larg la Romaero Baneasa, in Bucuresti.

 

CARNEXPO va oferi specialistilor din tara si din strainatate oportunitatea de a se intalni cu furnizori si parteneri din industrie, motiv pentru care se vor organiza seminarii si workshop-uri specializate privind cele mai noi oportunitati de dezvoltare a afacerilor la care se va pune accentul pe cresterea competitivitatii firmelor romanesti intr-un mediu economic in curs de globalizare.

 

In cadrul expozitiei CARNEXPO vor avea loc o serie intreaga de evenimente c e vor atrage un numar extrem de mare de specialisti: “Targul de carne si preparate din carne CARNEXPO”, expozitia “Inovatie si Tehnologie in industria carnii”, “Conferinta internationala Future Meat Evolution” si “Adunarea generala a industriei carnii din Romania”.

 

Targul de carne CARNEXPO va fi o buna oportunitate pentru producatorii de carne si preparate din carne pentru a-si etala maiestria in realizarea celor mai savuroase preparate romanesti si de a avea o mai buna intelegere a pietei de profil prin analizarea directa a reactiilor publicului tinta avand posibilitatea sa fie in contact direct cu clientul final si sa obtina un feed-back imediat.

 

Expozitia CARNEXPO este un eveniment important pentru intreaga industrie a carnii din Romania si se va bucura de vizita specialistilor si a celor mai importanti factori de decizie din industria carnii precum: producatori, importatori si distribuitori de carne si preparate din carne; traderi de carne si preparate din carne; crescatori de animale; furnizori de materii prime, aditivi, condimente; furnizori de echipamente si utilaje pentru industria carnii, dar si reprezentanti ai principalelor lanturi de magazine din retail-ul modern si traditional.

 

 

Sursa: www.carnexpo.ro.

 




Cautare