Carnatul uscat de Plescoi (SC. Valmar 05 SRL, judetul Buzau)


Carnatul uscat de Plescoi este un preparat care se pregateste numai din carne de oaie proaspata, iar, în cazul în care aceasta este prea grasa, adică are mai mult seu, compozitia ,,se drege’’ cu carne de vita.

Este un produs crud uscat afumat, maturat in aproximativ 10 zile si contine numai condimente naturale: usturoi, ardei iute si cimbru. Pe perioada maturarii se fac mai multe presari care in final confera produsului forma aplatizata.

Singurul conservant folosit este sarea. Nu contine alti aditivi, coloranti etc. Ca membrana se foloseste membrana de oaie, naturala. Este un produs 100% natural. Acest produs se poate consuma ca atare crud, sau fript, dar nu mai mult de 1 minut.

S.C.VALMAR 05 SRL si-a propus ca intr-o fabrica foarte moderna care respecta toate standardele europene sa pregateasca aceste preparate asa cum le faceau satenii acestor locuri odinioara, respectand retetele traditionale. Astfel produsele firmei se numara printre putinele preparate ce se gasesc de pe piata ,care sa fie pregatite natural, fara conservanti, coloranti, sau alti aditivi (EU-ri).

La Festivalul Carnatilor de Plescoi pot fi degustate in afara de carnati: pastrama, branza de capra, sau vinurile de Pietroasele. Evenimentul are loc annual datorita perseverentei reprezentantilor Pensiunii "Casa Matei", carora li s-au alaturat Primaria Berca si Antrec Buzau.

Contact SC VALMAR 05 SRL

ADRESA: Str. Primaverii, nr. 145, comuna Berca, sat Plesesti, judetul Buzau.

COMENZI
Tel: 0748050070 , 0374006191

Fax: 0238526000

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

IMAGINI VIDEO >>

 


Cautare