Specialitatile traditionale de la „FACOS”, judetul Suceava



SC FACOS SA este amplasata in partea de nord a Romaniei, pe drumul european E 567, in raza comunei Scheia – Suceava.

Activitatea principala este fabricarea produselor din carne de vita, porc, pasare si vanat salbatic.

Preocuparea continua pentru calitate si reducerea riscurilor legate de siguranta alimentara a facut ca in decursul anilor sa se desfasoare un proces de modernizare si retehnologizare in mai multe etape.

 

Incepand din 2004 a fost implementat si certificat sistemul de management integrat ISO 9001 si HACCP(ISO22000).

 

In prezent sunt indeplinite toate conditiile sanitar-veterinare si de siguranta alimentara privind comertul intracomunitar, cu produse din carne (preparate si conserve) avand indicativul A13.

Din punct de vedere al protectiei mediului se duce o politica « prietenoasa », eficienta si intr-o continua imbunatatire prin recuperarea si reciclarea deseurilor

Prin implementarea principiilor sistemului Der Grüne Punkt se atesta ca FACOS este o companie responsabila din punct de vedere social, intrucat s-a angajat ca ambalajele produselor sale, colectate de la populatie si sortate sa fie reciclate sau valorificate.



 

Oferta firmei FACOS:

Preparate de carne: salamuri, carnati; sunca, specialitati si afumaturi;

Conserve de carne: pateuri, conserve in suc propriu, ciorbe;

Preparate de post: pateuri, parizer.



 

S.C. FACOS S.A.

 

Str. Humorului, nr. 100, Scheia 727525

Suceava, Romania

tel: 0230 526 525; 0230 526 530; 0747 777 718

fax: 0230 526 253

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Desfacerea

 

 

tel:0230 526 531

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.



Sursa: www.facos.ro



Cautare