Cascavalul Zada

ZADA PRODCOM SRL este o afacere de familie ce are ca obiect de activitate fabricarea branzeturilor in Horodnic de Jos, Suceava.

Societatea ZADA a fost infiintata in 1993, de catre Cristina si Florentin Dumitrescu, absolventi, in 1991, ai Facultatii de Industrii Alimentare din cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati. Productia de branzeturi a inceput in ianuarie 1994. Din 2002 isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua, special construita si amenajata in acest scop.

 Societatea ZADA este renumita prentru cascavalurile sale dintre care amintim: Cascaval Rucar (Cascaval neafumat, gras); Cascaval Dalia (Cascaval neafumat, mai putin gras); Cascaval Bradet (Cascaval afumat, gras); Aperitiv Harlau (Cascaval mai putin gras). Cascavalurile fac parte din categoria branzeturilor maturate. Asa cum un vin bun isi desavarseste aroma in timp, asa si cascavalul are nevoie de timp pentru a se "matura", pentru a ajunge la consistenta, aroma si gustul ce-l caracterizeaza.

 Va place cascavalul si vreti sa va bucurati pe deplin de consistenta si aroma lui atunci cand il mancati? SFAT: scoateti din timp cascavalul din frigider, sau, daca aveti o camara racoroasa pastrati-l acolo pentru cele citeva zile de la achizitie pana va fi consumat, sau chiar in bucatarie, daca nu este foarte cald. Mancati cascavalul cu paine integrala, cu nuci si struguri sau cu avocado. – Un rasfat!

Mai mult >>