Produse traditionale din lapte de capra la ferma “Cai de vis”, judetul Botosani


Ferma pensiune „Cai de vis” creste cu hrana naturala produsa exclusiv pe terenurile proprii, capre din rasele Rosii de Buzau, Alba carpatina si Alpina franceza.

 

Folosind metode traditonale (foc de lemne, uscare la aer) ce respecta proprietatile sensibile si valoroase ale acestui lapte, ferma „Cai de vis” ofera produse din lapte de capra si cheag natural.

 

Produsele omologate sunt: telemea de capra „Bogza”, branza framantata ”La morisca”, cas „Pietris”, alaturi de urda si lapte acru.

 

Laptele de capra, numit de Hippocrate „lichid miraculos si esenta vindecatoare”, isi demonstreaza beneficiul prin faptul ca are cea mai asemanatoare compozite cu a laptelui matern. Proprietatile antiinflamatorii, antibacteriene, antiimbatranire si regenatoare ii recomanda uzul atat intern, cat si extern (Cleopatra il folosea pentru a-si mentine celebra frumusete).

 

Pensiunea “Cai de vis” ofera posibilitatea de a petrece clipe minunate alaturi de cai prin ore de calarie, cursuri pentru avansati cat si pentru cei care nu au au pus mana vreodata pe un cal.

 

Baza de pregatire cuprinde: manej rotund (round-pen) acoperit cu nisip; teren de antrenament; pista de alergare de 2 km; padurea din apropiere, un loc ideal pentru invatarea calariei in teren.

 

 

 

Mai multe informati gasiti daca vizitati:

 

www.caidevis.ro

 



Cautare