SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea

In sectorul de abatorizare se sacrifica porci de origine indigena carcasa obtinuta fiind utilizata in cadrul sectiei de procesare carne pentru obtinerea produselor traditionale.

Pregatite cu grija, respectand vechile retete din gospodariile romanesti, produsele traditionale Aurora satisfac exigentele celor mai pretentiosi consumatori, oferindu-le mezeluri aromate si gustoase. Produsele traditionale din carne de porc sunt produse intr-un circuit separat de o echipa cu indelungata experienta in producerea preparatelor din carne.

Produsele tradiţionale AURORA - atestate de catre Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale - sunt obtinute dupa o tehnologie specifica, fara injectare si afumate in celule clasice cu lemn de esenta tare, pastrand specificul si traditia romaneasca.

SC AURORA COM produce o gama variata de preparate din carne intr-un mediu controlat cu stricteţe din punct de vedere sanitar-veterinar respectand conditiile impuse de legislatia nationala si europeana. Produsele traditionale Aurora sunt fabricate intr-un sistem de management integrat calitate-siguranta alimentului - certificat de SIMTEX-OC - avand ca referentiale standardele SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 22000:2005.