Produse traditionale din Moldova

1.11.2017. Producatorul Marcel Iacob, realizeaza un produs select, care se pune la masa de nunta, alaturi de alte specialitati din carne.

In inima Moldovei, in judetul Neamt, din mainile doamnei Cristina, o bucatareasa desavarsita, ies  delicatese care ne aduc aminte de gustul copilariei si al vacantelor petrecute la bunici.

28.01/2017. Produse traditionale din judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vrancea, Vaslui:

Compania SC CHITRIUC A&A Impex SRL, fondata in anul 1996, are ca obiect de activitate productia de cascaval Rucar natural 100%, produs realizat prin oparirea casului, obtinut din lapte crud de vaca.

Cozonacul Domnesc este un produs traditional moldovenesc atestat din satul Tocileni, Comuna Stauceni, Judetul Botosani.

''Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt obtinute la societatea comerciala ANDELVERO, din Campulung Moldovenesc, societate ce poarta numele celor 3 fiice ale familiei Baciu: Ana, Delia si Veronica.

Asociatia Pomiviticola Hilita, comuna Costulesti, judul Iasi produce printre altele dulceata de nuci verzi.

Agentii economici din judetul Botosani incearca sa intre pe piata din Romania si din Uniunea Europeana cu produse care in urma cu 25-30 de ani erau la mare cautare.

Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.


SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea