Pastravul afumat la gratar "Fish KARE"

De la mijlocul lunii mai si pana la sfarsitul lui octombrie, un local rustic confortabil cu mai multe sali si terase ofera pastrav afumat la gratar, paine de casa cu ceapa si trei sortimente din cea mai buna bere bavareza.

Restaurantul este situat in Urthal 9, 83342 Tacherting, Germania si este deschis in fiecare vineri, sambata intre 16-23, si duminica de la 15:30- 22. (Telefon:+49 8622 332)

Spre rusticul restaurant se coboara pe un drum ce trece printr-o padure deasa de arbori si se simte, imediat, in parcare, mirosul de gratar.

Karl Seidl a construit restaurantul in 1976 si pana la moartea sa in 2009, a fost o gazda primitoare avand talent inascut pentru improvizatii si idei ingenioase, fiind in acelasi timp si o persoana deosebit de sociala. Astazi afacerea este condusa de sotia sa Elisabeth Seidl impreuna cu fiica Ingrid si fiul Willy Bauer.

Fiecare consumator, primeste, la inceput, o bere rece, tare si buna din grau si o mica paine de casa cu ceapa, calda si foarte gustoasa, iar dupa ce s-a desfatat cu acest meniu, i se aseaza, impachetat in hartie de copt, gustosul gratar de pastrav afumat, condimentat dupa o reteta proprie, alaturi de o jumatate de lamaie invelita in staniol. Secretul banatatii, acestui peste, este pazit cu strasnicie de 40 de ani, iar cine indrazneste sa divulge secretul va fi pus pe gratar!

Restaurantul rustic, asezat intr-un mediu cu adevarat pur, este un adevarat han turistic, cu un renume gastronomic deosebit.

Filele ingalbenite ale cartii de oaspeti sunt pline cu impresii excelente ale vizitatorilor din Africa de Sud, Noua Zeelanda, Franta, China, Israel, Argentina, Texas (SUA) sau din orase precum Paris, Sydney, dar si cu poezii, desene Fischgrill, iar renumele de aici a inspirat cunoscutul cantec "pestele Kare".

 

 


Cautare