Placinta Domneasca din Republica Moldova

Placintele Domnesti din republica Moldova sunt oferite bucurestenilor prin lantului de restaurante La PLACINTE.

Primul restaurant La PLACINTE a fost deschis in Bucuresti pe Bld. Dacia, in 2013, iar alte doua in Centrul Vechi al Capitalei si pe Sos. Stefan Cel Mare.

La PLACINTE este un concept original, inedit, intre modern si traditionalitatea moldoveneasca, iar clientii sa se bucure de un pranz relaxant sau de o cina deconectanta. Restaurantul te intampina cu muzica populara si cu delicioase bucate traditionale moldovenesti. Un regal al meniului, placinta “Domneasca” este o adevarata incantare prin gustul sau deosebit, mereu o perfecta combinatie de aluat fraged si crocant si umpluturi diversificate din ingrediente naturale, respectiv din faina fara premixuri, branza, cartofi si dovleac de cea mai buna calitate.

Specialitatile casei, delicioasele placinte si invartite moldovenesti, sunt servite cu legendarele vinuri din colectia Purcari. Vinaria Purcari a fost fondata in 1827 si este cea mai renumita vinarie din Moldova. Timp de 2 secole, vinurile de Purcari au castigat peste 140 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internationale.

Persoana de contact: Alina Brezuleanu, Tel: 0755.055.626 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Olga Fedossenko, din Republica Moldova ne ofera in prezentare video ''Istorii culinare'' modul in care se gateste placinta "Domneasca" din meniul restaurantului La Placinte.