Mancaruri traditionale

La restaurantele din Timisoara sau prin imprejurimi sa observe, la capitolul "desert" al meniului, asa numitele "Clatite banatene" sau "Clatite ca la Ana-Lugojana".

In Piazza Berlaymont din sediul central al Comisiei Europene, s-au servit produse traditionale romanesti.

In Postul Sampetrului, merele de vara se pot consuma si sub forma unei salate de sezon.

eisberg” SRL infiintata in anul 1995 langa Bucuresti (Pantelimon), livreaza zilnic amestecuri de legume pentru salate traditionale, in toata Romania.

Taro este numele comun al tuberculilor ce apartin speciei Colocasia esculenta, din familia Araceae.

Ann Marie "Ree" Drummond, nascuta in 1969 este cel mai premiat autor de carti de bucatarie, din Statele Unite.

Chef Ioan Musca, omul care i-a gatit printului Charles, reinterpreteaza preparatele romanesti de la restaurantul “La Porcu’ Rasfatat”

Comitetul Permanent pentru Lantul Alimentar si Sanatatea Animalelor (SCFCAH) a decis sa acorde o derogare Romanie pentru folosirea a doi aditivi necesari prepararii pastei de mici.