Mancaruri traditionale

Pesto este un amestec de ulei de masline, usturoi, busuioc, branza rasa folosit drept condiment in bucataria mediteraniana.

La inceputul verii cand vinetele sunt scumpe, se sporesc cu dovlecei.

Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari.

Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.

Iaurtul se obtine din lapte de vaca, oaie sau de bivolita.

Fasolea verde este o sursa delicioasa de vitamine si proteine, avand un rol special in dieta.

Se face o plamadeala din 40 grame drojdie care se moaie cu 3-4 linguri de lapte caldut.

Faimosului sos "amatrician" strange bani pentru reconstructia satului Amatrice distrus de cutremur.

Reteta de sarmale traditionale romanesti:

Prepararea casului proaspat de casa:

Razvan Rusu este un tanar de 25 de ani, a pus pe picioare brandul “Dulceata lui Razvan”, in Idicel-Padure, judetul Mures.