Mancaruri traditionale

Maslinele sunt alimente de baza in timpul postului Caciunului.

Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.

Gulasul de post este o reteta traditionala in care ciupercile inlocuiesc cu succes carnea si se poate pregati in 45 de minute.

Sunca fiarta pentru sarbatori se serveste cu hrean si telemea.

Produs traditional de Craciun, din judetul Arad

Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.

Nici un Craciun irlandez nu ar fi perfect fara o budinca traditionala.

Coltunasii cu carne ''Empanadas'', o specialitate locala din Argentina si intalnita in intreaga America Latina este capabila sa incante cele mai rafinate si exigente gusturi.

Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.

Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.

Castravetii cu ardei iuti reprezinta un preparat deosebit de gustos si o metoda speciala de conservare.

Povestea Nando's a inceput cu secole in urma, cand exploratorii portughezi a ridicat ancora pentru a cauta drumul pe mare spre mirodeniile din Indiile de Est.