Mancaruri traditionale

11.04.2017. Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.

17.01.2017. Trei din faimoasele ingrediente mediteraneene benefice sanatatii inimii (fasole, oregano, rosii) sunt vedetele acestei retete usor de preparat.

10.04.2017. In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.

Sosul brun de busuiosc se poate servi peste rasol din carne de vita, carne de peste, omleta, preparate de vanat sau carnati.

22.02.2017. Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.

In aceasta zi, in mod traditional se taie porcul si tot gospodarul se apuca de pregatirea mezelurilor.

14.02.2017. Un tort din 3 oua, un pahar de zahar, unul de faina, unul si jumatate de lapte, o tabla de ciocolata si doua linguri de unt.

Maslinele sunt alimente de baza in timpul postului Caciunului.

6.02.2017.,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.

Gulasul de post este o reteta traditionala in care ciupercile inlocuiesc cu succes carnea si se poate pregati in 45 de minute.

1.02.2017. Mancare traditionala din Banat.

Produs traditional de Craciun, din judetul Arad