Produse traditionale

Povestea Nando's a inceput cu secole in urma, cand exploratorii portughezi a ridicat ancora pentru a cauta drumul pe mare spre mirodeniile din Indiile de Est.

In perioada 02-06 noiembrie, in Pavilionul Central din cadrul Centrului Expozitional Expozitional Romexpo se va desfasura editia 2016 INDAGRA FOOD.

In cadrul acestei manifestari, in casutele de pe Aleea Negustorilor Romexo Bucuresti, expun expozantii de produse alimentare traditionale, mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii.

Piata Taraneasca si Mester(Esti)!? va invita din 28 pana in 30 octombrie 2016 in Cluj Napoca la targul “Recolte de Toamna.”

Pesto este un amestec de ulei de masline, usturoi, busuioc, branza rasa folosit drept condiment in bucataria mediteraniana.

Mancarea traditionala din Polinezia se compune din combinatia fructelor a cinci arbori specifici cu carnea sau pestele pentru o masa completa.

In perioada 2-6 noiembrie 2016 la INDAGRA se desfasoara un targ de produse traditionale.

Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman s-au relansat, in aceasta toamna, intr-un format mult mai apropiat de identitatea si misiunea muzeului.

Ostropelul este o reteta traditionala care se face in principal din carne de pui amestecata cu un sos gros de rosii.

Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului asteapta vizitatorii in fiecare sfarsit de saptamana intre orele 10:00 - 18:00 la Targul de Tara.

O noua editie a Targului cu Bunatati si Dichisuri Ploiesti, este organizata in centrul Ploiestiului, in Parcul Toma Soolescu, dupa mai bine de 3 ani, intre 28 si 30 octombrie 2016.

Fasolea verde este o sursa delicioasa de vitamine si proteine, avand un rol special in dieta.