Produse traditionale

Gulasul de post este o reteta traditionala in care ciupercile inlocuiesc cu succes carnea si se poate pregati in 45 de minute.

Locuitorii comunei constantene Cumpana au prezentat si oferit spre degustarea cea mai mare placinte dobrogeana cu branza.

In prezent au fost depuse la MADR, In vederea analizarii si transmiterii catre Comisia Europeana, documentatiile pentru produsul romanesc ''Carnati de Plescoi'' (jud. Buzsu).

Castravetii cu ardei iuti reprezinta un preparat deosebit de gustos si o metoda speciala de conservare.

Produs traditional de Craciun, din judetul Arad

In Franta, un patut de copil reprezentand Nasterea Domnului este folosit adesea pentru a decora interiorul caselor.

Nici un Craciun irlandez nu ar fi perfect fara o budinca traditionala.

Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.

Cozonacul Domnesc este un produs traditional moldovenesc atestat din satul Tocileni, Comuna Stauceni, Judetul Botosani.

Sunca fiarta pentru sarbatori se serveste cu hrean si telemea.

SC AND-VAR Mezes SRL ofera spre vanzare turta dulce traditionala.

Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.