Produse traditionale

Galustile speciale din cartofi se servesc ca garnitura la fripturile de gasca, rata, curcan, sau porc.

Unul dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din capitala Frantei este cel deschis pe Champs Elysees.

Sunca fiarta pentru sarbatori se serveste cu hrean si telemea.

Iulia Corau din Botiza, Maramures, a atestat produsul ''sarmale maramureseana ca la Ancuta'', ca produse traditionale.

Zikiro reprezinta un fel principal de mancare intalnit in Tara Bascilor (Spania), dar si in sudul Frantei.

Cea de-a 10-a editie a Targului de Craciun din Sibiu va fi inaugurata in 18 noiembrie ora 19, cu un concert de nai.

Targul de Craciun Oradea 2016, isi deschide portile in Piata Unirii, in paralel cu Cetatea Oradea, in perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.

Coltunasii cu carne ''Empanadas'', o specialitate locala din Argentina si intalnita in intreaga America Latina este capabila sa incante cele mai rafinate si exigente gusturi.

Pescaria Victorita Bucuresti a atesta ca produse traditionale: Scrumbia marinata , Zacusca cu peste, Salata de icre de crap, Salata de icre de stiuc.

Unele dintre cele mai apreciate produse de pastrav se gasesc la Valea Doftanei, unde se fac zacusca si carnati din pastrav.

Targul de Iarna s-a deschis la Arad, in ziua de 18 noiembrie 2016 si se va inchide in data de 8 ianuarie 2017.

Gazpacho e o supa de legume spaniola, inclusa in meniul dietei South Beach de slabire si care se serveste rece.