Produse traditionale

6.06.2017. Preparate naturale si traditonale, la preturi avantajoase.

25.02.2017. Targul Martisorului s-a deschis la Muzeul Taranului in perioada 25 februarie - 1 martie 2017.

5.06.2017. Casul Manastur este o branza maturata timp de 4-6 saptamani.

22.02.2017. Saptamana Alba sau a Branzei incepe luni, 20 februarie 2017, in care ortodocsii pot consuma lapte, branza si oua.

20.04.2017. O noua serie de „Targuri de bunatati romanesti” are loc in Capitala in acest weekend, in parcarile magazinelor Kaufland din cartierele Colentina si Basarab.

21.02.2017. „Slana Fest” este un eveniment culinar dar si cultural gastronomic ce are loc la EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca, annual in luna februarie.

11.04.2017. Friptura de miel este mancarea traditionala de paste.

14.02.2017. Un tort din 3 oua, un pahar de zahar, unul de faina, unul si jumatate de lapte, o tabla de ciocolata si doua linguri de unt.

10.04.2017. In mod traditional, pregatindu-se pentru sarbatorile pascale, credinciosii ortodocsi jertfesc un miel ce simbolizeaza jertfa lui Hristos pentru mantuirea.

13.02.2017. La targul secular ''Fiera di San Valentino'' din Bussolengo, Italia, produsul ''Il Bacio di San Valentino'' a castigat concursul omonim de ziua indragostitilor.

28.03.2017. Branza ca si produs traditional, trebuie sa fie obtinut din materii prime traditionale.

6.02.2017.,,Pieptul de curcan copt pe jar” este un produs din zona Buzaului, Muntenia, al carui mod de preparare a fost transmis din generatie in generatie.