12.12.2017. Capela King's College Cambridge este una dintre cele mai cunoscute biserici din lume pentruca de aici se difuzeaza in fiecare an Festivalul de Craciun a celor Noua Lectii si Colinde.

Acest serviciu are loc la ora 15:00 (ora Regatului Unit), in ajunul Craciunului si este transmis in direct pe BBC Radio in intreaga lume. Serviciul a fost creat in 1880 de Edward Benson, care a devenit apoi episcop de Truro din Cornwall. Corul de la King's College, Cambridge, a fost considerat cel mai bun cor bisericesc din lume la vremea respectiva. Serviciu are noua lecturi biblice care spun povestea Craciunului, cu unul sau doua colinde intre fiecare lectie.

BBC a difuzat Festivalul celor noua lectii si colinde din King's College Cambridge la radio, in 1928 iar la inceputul anilor 1930, a inceput sa difuzeze serviciul si in strainatate. Corul de la King's College, Cambridge, a fost creat de regele Henric al VIII-lea, fiind format din 16 baieti, avand varsta intre 8 si 13 ani. Pregatirea pentru Craciun incepe la sfarsitul lunii noiembrie, cand baietii primesc "brosura de Craciun" care contine toate colindele si cantecele pe care le vor interpreta in perioada Craciunului.