27 august- „Festivalul cartofului” de la Targu Secuiesc, judetul Covasna



Directorul Asociatia intreprinzatorilor mici si mijlocii din judetul Covasna (ASIMCOV), Vajda Lajos, a declarat ca „Festivalul cartofului” va reuni 20 de echipe, dintre care opt din Ungaria, care se vor intrece in prepararea celor mai gustoase bucate din cartofi.


 

Data: 27.08.2011

Locul: Targu Secuiesc

Program:

  • 10,00 - 11,00 pregatiri

  • 11,00 - 13,00 concurs

  • 11,00 - 15,00 jurizare

  • 15,00 - 17,00 premiere


 

Organizatorii asigura: cort, o masa, banca, lemn de foc

Echipele aduc: ceaun, ingrediente (obligatoriu cartofi), condimente, decor pentru masa

Numar membrii echipă: 3-4 persoane


 

Concurs:

  • Meniu pentru membrii juriului, 4-8 invitati, prieteni

  • Felul principal - se pregateste in cadrul concursului. Pentru decor si degustare - produse traditionale, paine de casa, desert dupa reteta traditionala, etc.


 

Fazele concursului: pregatiri, decorarea mesei, prepararea felului principal, servirea preparatelor

Se jurizeaza:

  • echipa (costum, organizare, buna dispozitie)

  • faza de pregatire a ingredientelor pentru preparate

  • faza de preparare a mancarurilor

  • gustul si aspectul preparatelor

  • pregatirea mesei (amenajare, decor, produse traditionale, originalitate)

  • prezentarea meniului si modul de servire

     

Fara taxa de participare! Pentru cate o sticla de vin alb si rosu va multumim.

Obligatoriu produse traditionale.




 

Sursa: www.gazetadeagricultura.info


 


Cautare