Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

03.12.2017. In UE, cuvantul parmezan, mai precis "Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si poate fi utilizat doar pentru a desemna acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emiliadin Nordul Italiei.

Read More

 

03.12.2017. ''Nocciola Romana” este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.   

Read More

01.12.2017. Bucataria din Moldova se caracterizeaza prin mancare fina si gustoasa.

Read More

 

01.12.2017. Romanii petrec Ziua Nationala in stil traditional, cu fasole, costita, carnati, tuica fiarta, muzica de fanfara si parade. 

Read More

01.12.2017. Dulceata de trandafir, o delicatesa foarte cautata, este gata sa plece spre consumatori de la ferma ecologica din Topa.

Read More

27.11.2017. Targul de Craciun din Piata Unirii, a fost inaugurat, vineri 24 noiembrie 2017, cand s-a dat startul cumparaturilor de la cele peste 80 de casute cu bunati si cadouri de sarbatori.

Read More

25.11.2017. In perioada 25-26 noiembrie, caravana “Alege oaia!” se afla la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania.

Read More

24.11.2017. A fost depusa luni, 20 noiembrie, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, documentatia pentru inregistrarea si protejarea denumirii "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.

Read More

24.11.2017. In perioada 27.11.2017-23.12.2017 este deschisa cea mai mare piata de Craciun din Berlin, situata in districtul Spandau.

Read More

23.11.2017. In ziua de 17 noiembrie 2017 a avut loc la Londra, Campionatul Mondial de Cascaval si a 30-a editie a premiilor World Cheese Awards.

Read More

22.11.2017. Cand spui „Festivalul Fructelor de Padure” te gandesti la comuna Cosna, judetul Suceava – zona renumita pentru fructe de padure.

Read More

22.11.2017. Compania Taifun-Tofu GmbH din Freiburg (Germania), avand o istorie de 30 de ani, ofera branza de soia ''Tukan bio & vegan'' din anul 2004.

Read More


21.11.2017. Se anunta un Craciun feeric la Szeged. Ungurii isi primesc turistii cu o sumedenie de surprize. La tarabele de la targurile de Craciun din Szeged se gasesc de la produse traditionale pana la haine si jucarii pentru copii.

Read More

20.11.2017. Palmierul de zahar (Borassus flabellifer) este prezent in Cambodgia, iar din 2005, a fost recunoscut ca emblema a tarii printr-un decret regal.

Read More

17.11.2017. Potrivit Asociatiei Comerciale Organice (OTA), piata americana de produse ecologice se dezvolta foarte mult.

Read More

17.11.2017. Piata de Craciun din Frankfurt atrage in fiecare an mii de oameni care se bucura de cadourile cumparate din frumosul oras german.

Read More

16.11.2017. Frunzele sale subtiri si suple, dar si gustul amarui si acru fac din varza „Varaždinsko zelje” DOP, Croatia, un ingredient esential al mancarurilor traditionale locale.

Read More

15.11.2017.  „Salchichón de Vic” (Llonganissa de Vic) este un carnat traditional din Catalonia, Spania.

Read More

13.11.2017. Carnea proaspata de porc „Kintoa”, DOP, Franta, este obtinuta de la porci din rasa „Pie noir du pays Basque”.

Read More

13.11.2017. Populatia walser, care venit din Elvetia, tara vecina, si stabilita pe teritoriul Ossola, din regiunea Piemonte, Italia, a dezvoltat o tehnica proprie de obtinere a branzeturilor.

Read More

9.11.2017. „Danbo” este unul dintre cele mai renumite branzeturi daneze, cu un gust delicat, usor acid, aromat si usor de taiat.

Read More

8.11.2017. Intre 24 noiembrie si 30 decembrie 2017, se desfasoara Targul de Craciun Cluj-Napoca.

Read More

7.11.2017. Borsul cu ardei iute este unul dintre preparatele specifice Bucovinei care iti vor fi servite cu smantana proaspata, din abundenta.

Read More

4.11.2017. Produsul numit „Dresdner Stollen”, „Dresdner Weihnachtsstollen” sau „Dresdner Christstollen” (IGP), Germania, este un chec dospit consistent cu continut ridicat de fructe si unt, care este produs, in principal, din luna august pana in luna ianuarie.

Read More

3.11.2017. Dumitru Avadanei, fermier din judetul Botosani, cultiva si promoveaza hibrizii romanesti pe 2.000 de hectare de teren.

Read More

2.11.2017. „Fleur de sel de Guerande” (florile de sare de Guerande) sunt saruri marine recoltate manual, provenite exclusiv din mlastinile saraturate din Peninsula Guerande, Franta.

Read More

1.11.2017. Producatorul Marcel Iacob, realizeaza un produs select, care se pune la masa de nunta, alaturi de alte specialitati din carne.

Read More

26.10.2017. In orasul Johannesburg, Africa de Sud, exista o atmosfera rurala in Fourways Farmers' Market, care ii tin pe turisti departe de doctor.

Read More

19.10.2017. Incepad de joi, 19 octombrie pana sambata, 21 octombrie, in centru, in parcul din fata Halelor Centrale, ii puteti intalni pe producatorii si artizanii de la Targul cu Bunatati si Dichisuri care vor aduce, produse naturale, dupa retete traditionale si obiecte lucrate manual.

Read More

18.10.2017. Biserica Evanghelica C.A din Romania si Agro Plus organizeaza in fiecare vineri, targul de produse ecologice si locale in Piata Huet, din Sibiu.

Read More

Cautare