Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

17.11.2017. Piata de Craciun din Frankfurt atrage in fiecare an mii de oameni care se bucura de cadourile cumparate din frumosul oras german.

Read More

16.11.2017. Frunzele sale subtiri si suple, dar si gustul amarui si acru fac din varza „Varaždinsko zelje” DOP, Croatia, un ingredient esential al mancarurilor traditionale locale.

Read More

15.11.2017.  „Salchichón de Vic” (Llonganissa de Vic) este un carnat traditional din Catalonia, Spania.

Read More

13.11.2017. Carnea proaspata de porc „Kintoa”, DOP, Franta, este obtinuta de la porci din rasa „Pie noir du pays Basque”.

Read More

13.11.2017. Populatia walser, care venit din Elvetia, tara vecina, si stabilita pe teritoriul Ossola, din regiunea Piemonte, Italia, a dezvoltat o tehnica proprie de obtinere a branzeturilor.

Read More

9.11.2017. „Danbo” este unul dintre cele mai renumite branzeturi daneze, cu un gust delicat, usor acid, aromat si usor de taiat.

Read More

8.11.2017. Intre 24 noiembrie si 30 decembrie 2017, se desfasoara Targul de Craciun Cluj-Napoca.

Read More

7.11.2017. Borsul cu ardei iute este unul dintre preparatele specifice Bucovinei care iti vor fi servite cu smantana proaspata, din abundenta.

Read More

4.11.2017. Produsul numit „Dresdner Stollen”, „Dresdner Weihnachtsstollen” sau „Dresdner Christstollen” (IGP), Germania, este un chec dospit consistent cu continut ridicat de fructe si unt, care este produs, in principal, din luna august pana in luna ianuarie.

Read More

3.11.2017. Dumitru Avadanei, fermier din judetul Botosani, cultiva si promoveaza hibrizii romanesti pe 2.000 de hectare de teren.

Read More

2.11.2017. „Fleur de sel de Guerande” (florile de sare de Guerande) sunt saruri marine recoltate manual, provenite exclusiv din mlastinile saraturate din Peninsula Guerande, Franta.

Read More

1.11.2017. Producatorul Marcel Iacob, realizeaza un produs select, care se pune la masa de nunta, alaturi de alte specialitati din carne.

Read More

26.10.2017. In orasul Johannesburg, Africa de Sud, exista o atmosfera rurala in Fourways Farmers' Market, care ii tin pe turisti departe de doctor.

Read More

19.10.2017. Incepad de joi, 19 octombrie pana sambata, 21 octombrie, in centru, in parcul din fata Halelor Centrale, ii puteti intalni pe producatorii si artizanii de la Targul cu Bunatati si Dichisuri care vor aduce, produse naturale, dupa retete traditionale si obiecte lucrate manual.

Read More

18.10.2017. Biserica Evanghelica C.A din Romania si Agro Plus organizeaza in fiecare vineri, targul de produse ecologice si locale in Piata Huet, din Sibiu.

Read More

17.10.2017. Sectorul bavarez de crestere a bovinelor este renumit si recunoscut la nivel mondial. Vita bavareza este foarte apreciata la nivel mondial deoarece inregistreaza o productivitate cumulata de lapte si de carne ridicata.

Read More

17.10.2017. „Marroni del Monfenera” sunt castane in stare proaspata provenind din ecotipul local de plante din soiul Castanea sativa Mill. var. sativa.

Read More

16.10.2017. Branza „Saint-Nectaire” DOP, Franta, se fabrica in regiunea Monts Dore de mai multe secole, dar numele sau apare in gastronomie in secolul al XVII-lea.

Read More

16.10.2017. Pane di Matera” DOP, Italia, se poate obtine doar din faina grisata remacinata sau gris de grau dur.

Read More

16.10.2017. In perioada 13-15 octombrie 2017, s-a desfasurat in orasul de pe Somes, Targul de toamna Produs de Bucovina.

Read More

11.10.2017. Centrul ecologic de prelucrare a laptelui “Glaserne Molkerei” din Munchehofe este unul din cele mai vizitate obiective ecologice din Germania.

Read More

10.10.2017. Din 12 pana in 15 octombrie 2017 Piata Taraneasca si Mester(Ești)! organizeaza in Parcul National Lia Manoliu Toamna bucuresteana!

Read More

5.10.2017. „Fenalar fra Norge” este o pulpa de miel sau de oaie din Norvegia, sarata, uscata si maturata, uneori afumata care se comercializeaza ca produs maturat sau traditional. 

Read More

5.10.2017. Usturoiului violet de Cadours este un usturoi care se comercializeaza uscat, si se produce din soiurile Germidour si Valdour.

Read More

4.10.2017. Laboratoarele PlantExtrakt au fost infiintate ca firma mixta romano-germana, intr-o zona nepoluata, in mijlocul naturii, la Radaia, langa Cluj-Napoca.

Read More

2.10.2017. Gospodarie taraneasca ecologica Manastireni este situata la 45 kilometri de Cluj.

Read More

1.10.2017. Primaria si Consiliul Local al Comunei Negreni, organizeaza in perioada 05 - 08 octombrie 2017, Targul de toamna "Targul de la Fechetau ".

Read More

30.09.2017. Colacii unguresti sunt tot mai prezenti in punctele de atractie turistica, la expozitii sau la targurile corelate sarbatorilor din diverse orase romanesti.

Read More

27.09.2017. Festivalul de Toamna al Economiei Germane are loc in Piata Unirii, intre 29 septembrie si 1 octombrie. Deschiderea oficiala va fi marcata vineri prin deschiderea butoiului cu bere, urmata de un tur al standurilor si de un concert al fanfarei din Foieni.

Read More

27.09.2014  Cafeneaua Bastille, la fel ca multe alte restaurante ecologice si durabile, se aprovizionaza de la fermierii locali ori de cate ori este posibil. Cu toate acestea, Bastille Cafe din Seatlle, SUA, impreuna cu compania agricola Seattle Urban Farm au facut un pas inainte, pentru aprovizionare cu legume, producand direct pe acoperisul localului.

Read More

Cautare