Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

27.12.2017. Cartofii „Bamberger Hörnla” fac parte dintr-un vechi soi local, din regiunea Bamberger, Germania, cu caracteristici excelente pentru gatit, tot mai cautati pe piata.

Read More

SC TOTO SRL din Maramures, participa la targurile nationale de produse ecologice si traditionale din tara cu produse din carne de porc Mangalita.

Read More

21.12.2017. „Kiełbasa piaszczanska” este un carnat din carne de porc tocata in bucati mari care este conservată prin semiuscare utilizand o marinada de decoct din plante aromatice si sare gema.

Read More

15.12.2017. In Racatau, judetul Cluj, se obtine produsul traditional "Afinata''.

Read More

13.12.2017. Traditia gastronomica din regiunea Mugello, Italia dateaza de la inceputul Evului Mediu si se bazeaza pe ingredientele bucatariei sarace a taranilor, ceea ce necesita alimente proaspete si sezoniere.

Read More

12.12.2017. O reteta din bucataria franceza care merita incercata este ''Truite aux amandes'':

Read More


10.12.2017. SC AURORA COM SRL este o unitate cu profil de abatorizare si productie de preparate din carne din Odobesti, judetul Vrancea

Read More

 

 

08.12.2017. Csabai kolbász” sau „Csabai vastagkolbász”, produs IGP, Ungaria, se prepara din carne tocata si slanina tare, provenite de la animale ingrasate pana la o greutate de cel putin 135 kg.

Read More

07.12.2017.La Nea Marin”, restaurant cu specific traditional romanesc din zona Vitan Mall Bucuresti vom gasi ciolanul aburit de porc la gratar.

Read More

06.12.2017. Denumirea „Cantucci Toscani” ÍGP Italia, este numele produsului din categoria dulciurilor obtinut prin prepararea unui aluat pe baza de faina, migdale dulci naturale integrale, zahar, oua, unt si miere, copt in cuptor.

Read More

04.12.2017. In ajunul Craciunului, o masa speciala este servita in numeroase familii din Belgia.

Read More

04.12.2017. Principalalul fel la masa de Craciun, din Grecia, este carnea de miel sau de porc la cuptor.

Read More

4.12.2017. Unii oameni din Rusia, Ucraina, nu mananca nimic in ajunul Craciunului, pana cand apare pe cer, prima stea.

Read More


03.12.2017. La momentul comercializarii, sunca „Coppa di Parma” (IGP) Italia, are forma cilindrica, deloc turtita.

Read More

03.12.2017.Pomme de terre de l’île de Ré” (DOP), Franta, este un cartof timpuriu de dimensiuni mici (sub 70 mm).

Read More

03.12.2017. In UE, cuvantul parmezan, mai precis "Parmigiano Reggiano" este o marca inregistrata si poate fi utilizat doar pentru a desemna acest tip de branza produs în regiunile Parma si Reggio Emiliadin Nordul Italiei.

Read More

 

03.12.2017. ''Nocciola Romana” este un produs DOP, din clasa fructe, obtinut in Italia.   

Read More

01.12.2017. Bucataria din Moldova se caracterizeaza prin mancare fina si gustoasa.

Read More

 

01.12.2017. Romanii petrec Ziua Nationala in stil traditional, cu fasole, costita, carnati, tuica fiarta, muzica de fanfara si parade. 

Read More

01.12.2017. Dulceata de trandafir, o delicatesa foarte cautata, este gata sa plece spre consumatori de la ferma ecologica din Topa.

Read More

27.11.2017. Targul de Craciun din Piata Unirii, a fost inaugurat, vineri 24 noiembrie 2017, cand s-a dat startul cumparaturilor de la cele peste 80 de casute cu bunati si cadouri de sarbatori.

Read More

25.11.2017. In perioada 25-26 noiembrie, caravana “Alege oaia!” se afla la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania.

Read More

24.11.2017. A fost depusa luni, 20 noiembrie, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, documentatia pentru inregistrarea si protejarea denumirii "Telemea de Sibiu" ca Indicatie Geografica Protejata.

Read More

24.11.2017. In perioada 27.11.2017-23.12.2017 este deschisa cea mai mare piata de Craciun din Berlin, situata in districtul Spandau.

Read More

23.11.2017. In ziua de 17 noiembrie 2017 a avut loc la Londra, Campionatul Mondial de Cascaval si a 30-a editie a premiilor World Cheese Awards.

Read More

22.11.2017. Cand spui „Festivalul Fructelor de Padure” te gandesti la comuna Cosna, judetul Suceava – zona renumita pentru fructe de padure.

Read More

22.11.2017. Compania Taifun-Tofu GmbH din Freiburg (Germania), avand o istorie de 30 de ani, ofera branza de soia ''Tukan bio & vegan'' din anul 2004.

Read More


21.11.2017. Se anunta un Craciun feeric la Szeged. Ungurii isi primesc turistii cu o sumedenie de surprize. La tarabele de la targurile de Craciun din Szeged se gasesc de la produse traditionale pana la haine si jucarii pentru copii.

Read More

20.11.2017. Palmierul de zahar (Borassus flabellifer) este prezent in Cambodgia, iar din 2005, a fost recunoscut ca emblema a tarii printr-un decret regal.

Read More

17.11.2017. Potrivit Asociatiei Comerciale Organice (OTA), piata americana de produse ecologice se dezvolta foarte mult.

Read More

Cautare