Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Cooperativa agricola Bio Carpathia din Brasov, formata din 52 de fermieri a creat propriul brand de lactate Bio Carpathia, produs pe care l-a listat in Carrefour.

Read More

Produsele Prodincom Ilisesti, judetul Suceava,  sunt realizate din carne de calitate superioara, din productia fermelor proprii de vite si taurasi si din sacrificarea oilor.

Read More

Krcki prsut”, IGP, Croatia este un produs din carne uscata, obtinut din sunca de porc, sarata uscat cu sare de mare.

Read More

Piata Taraneasca si MesterEsti te invita in perioada 2-4 Noiembrie in Piata Unirii Cluj Napoca.

Read More

Preparat traditional din judetul Arad.

Read More

O mancare traditionala din judetul Csongrad, Ungaria.

Read More

INDAGRA FOOD este cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare din Romania.

Read More

Flonz” IGP, Germania, este un carnat in sange fabricat conform unei traditii artizanale vechi.

Read More

Steirische Käferbohne” DOP, este o fasole bicolora din specia botanica Phaseolus coccineus L., cultivata in Stiria, Austria.

Read More

Jambon Noir de Bigorre” este o sunca uscata, provenita de la un porc gascon de rasa locala pura, crescut pe pasunile cu iarba din Muntii Pirinei, Franta.

Read More

Magazinul de Produse Traditionale de Plescoi din Braila functioneaza sub licenta producatorului Gabioti din Plescoi.

Read More

Cimbrul „Thym de Provence” se cultiva doar in regiunea Provence, situata in sud-estul Frantei.

Read More

Corina si Tudor Rusu, mama si fiu, sunt din Turda si se ocupa de ani buni cu afacerea lasata mostenire de tatal doamnei, respectiv cresterea oilor.

Read More

Reteta ardeleneasca de mancare traditionala.

Read More

Caltabosul este mancarea traditionala ungureasca la pomana porcului.

Read More

Pomaria Badacin este o livada ecologica din judetul Salaj, in care cultiva piersici, ciresi, zmeura, nuci si mere.

Read More

Bulot de la Baie de Granville” este un gasteropod din specia ‘Buccinum undatum’, celebru pentru prospetime si aroma.

Read More

Cea de-a X-a editie a Targului de Toamna „Produs în Bucovina” se va deschide vineri, 19 octombrie 2018, in parcarea Iulius Mall Suceava.

Read More

Carmangeria Rox-Ana are atestate traditional urmatoarele produse din carne: Babic de Buzau; Ghiudem si Carnati Trandafir.

Read More

In judetul Iasi, produsele traditionale de carne oferite de Fabrica de Fum au o clientela fidela, pentruca sunt de calitate si la un pret acceptabil.

Read More

In centrul Italie, se obtine masline, pe suprafete putin extinse, din care se fabrica uleiul extra – Virgin “Marche” de foarte buna calitate.

Read More

In perioada 28 - 30 septembrie 2018, a avut loc in Parcul National, Bucuresti cea de-a XVII – a editie a “Targului de paine”.

Read More

In judetul Arad sunt cunoscute mai multe retete de carnati de casa, care difera doar prin condimentele folosite.

Read More

Timp de secole, in satele din Burgos se face un sangerete picant din ceapa, orez, sange, grasime, piper, boia si anason.

Read More

"Tomates a la provencale" este un fel de mancare pregatita din rosii taiate in jumatate si acoperite cu pesmet, usturoi si ulei.

Read More

Cozonac Kulcsos (cu cheita) din Olari (Varsandu Vechi), judetul Arad.

Read More

Reputatia produsului „Marrone di Serino” IGP, Italia este legata de comercializarea lui la nivel national si international.

Read More

Potrivit unui sondaj, 98% dintre agricultorii austrieci ecologici ar decide sa treaca din nou la agricultura ecologica.

Read More

Erzsebet Balogh-Nagy a primit, in anul 2009 o ferma de oi in localitatea Babolna, Ungaria, ca si cadou de nunta

Read More

Pao de Lo de Ovar” este un produs de panificatie obtinut din oua, zahar si faina.

Read More

Cautare