Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

In judetul Iasi, produsele traditionale de carne oferite de Fabrica de Fum au o clientela fidela, pentruca sunt de calitate si la un pret acceptabil.

Read More

In centrul Italie, se obtine masline, pe suprafete putin extinse, din care se fabrica uleiul extra – Virgin “Marche” de foarte buna calitate.

Read More

In perioada 28 - 30 septembrie 2018, a avut loc in Parcul National, Bucuresti cea de-a XVII – a editie a “Targului de paine”.

Read More

In judetul Arad sunt cunoscute mai multe retete de carnati de casa, care difera doar prin condimentele folosite.

Read More

Timp de secole, in satele din Burgos se face un sangerete picant din ceapa, orez, sange, grasime, piper, boia si anason.

Read More

"Tomates a la provencale" este un fel de mancare pregatita din rosii taiate in jumatate si acoperite cu pesmet, usturoi si ulei.

Read More

Cozonac Kulcsos (cu cheita) din Olari (Varsandu Vechi), judetul Arad.

Read More

Reputatia produsului „Marrone di Serino” IGP, Italia este legata de comercializarea lui la nivel national si international.

Read More

Potrivit unui sondaj, 98% dintre agricultorii austrieci ecologici ar decide sa treaca din nou la agricultura ecologica.

Read More

Erzsebet Balogh-Nagy a primit, in anul 2009 o ferma de oi in localitatea Babolna, Ungaria, ca si cadou de nunta

Read More

Pao de Lo de Ovar” este un produs de panificatie obtinut din oua, zahar si faina.

Read More

Societatea Niro Serv Com este situata in Gura Humorului, un orasel linistit de munte din inima Bucovinei.

Read More

Tuica Taria lui Catalin este un produs atestat traditional 100% fabricat din prune.

Read More

La Muzeul National al Taranului Roman, in curtea interioara si sala Acvariu are loc un targ de antichitati.

Read More

Potica slovena este o prajitura pregatita in forme rotunde, avand cinci variante de umplutura, propusa la nivel european ca specialitate traditionala garantata.

Read More

In judetul Timis se prepara o slanina care se topeste in gura, cu gust de fum si usturoi si care se consuma cu ceapa de apa.

Read More

Cu ocazia Targul International al Procesatorilor si Producatorilor din Agricultura Ecologica “ECO-INT 2018 NATURAL TASTE”, ce are loc in perioada 20-23 septembrie 2018, s-a servit un pranz eco la Manasirea din Tisa Silvestri Bacau.

Read More

Rio Bucovina a fost infiintata in anul 2006 si activeaza in zona imbutelierii/productiei de apa minerala naturala si bauturi racoritoare.

Read More

Rasina DOP "Mastichelaio Chiou", Grecia, este un lichid de culoare alba sau galbuie, caracterizat prin aroma tipica si miros ascutit.

Read More

 

Angst a lansat o gama produsa dupa retete romanesti consacrate. Aceasta gama a aparut din nevoia de a intari valorile si traditiile romanesti si de a le pastra si pentru generatiile viitoare.

Read More

Indicatia geografica protejata „Capón de Vilalba”, Spania, se refera la carnea obtinuta de la masculii din specia Gallus domesticus care au fost castrati chirurgical inainte de atingerea maturitatii sexuale.

Read More

Varza acra „Choucroute d’Alsace” este obtinuta prin fermentarea lactica anaeroba naturala a frunzelor de varza, taiate in prealabil in fasii si asezate, in prezenta sarii, in recipiente de fermentare.

Read More

Produsul Culurgionis d’Ogliastra, din Italia, cu forma sa de coltunas umplut si lipitura caracteristica ce aminteste de un spic de grau, se numara printre pastele fainoase cele mai vestite si cunoscute din Sardinia.

Read More

Productia de levantica fina „Essence de lavande de Haute-Provence” provine din plante de origine locala semanate sau din tinere plante spontane cultivate in populatii, in regiunile muntoase din Haute Provence, Franta.

Read More

Gourmet Festival Dusseldorf are loc in luna august, in fiecare an, in celebra "Konigs ALLE".

Read More

Cooperativa agricola Iris, din Italia a fost infiintata in 1978 de un grup de tineri care au crezut in cooperare si in agricultura ecologica.

Read More

Incepand cu data de 06.07.2018 produsul ”Salata cu icre de stiuca de Tulcea” a primit protectia nationala a sistemelor din domeniul calitatii conform legislatiei europene si nationale.

Read More

OEufs de Loue” sunt oua de gaina, din satul Loue, Franta, cu coaja rosiatica.

Read More

Bleu des Causses” este o branza frantuzeasca din lapte de vaca nedegresat, cu mucegai albastru.

Read More

In judetul Csongrad, pescarii de pe raul Tisa, obisnuiesc sa prajeasca pestii in argila.

Read More

Cautare