Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Infiintata in anul 2002 firma ELIT a devenit un jucator principal pe piata carnii si a preparatelor derivate din aceasta in Romania.

Read More

Din 20 pana in 22 noiembrie sunteti asteptati la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!

Read More

Salamul de Sibiu este un salam crud-uscat, cu mucegai nobil, realizat din carne de porc aleasa la rosu, provenita de la porcine cu greutatea in viu de peste 100 kg si din slanina tare.

Read More

Producatorii de mere din Tirolul de Sud s-au angajat sa oferite calitatea care poate fi gustata cu fiecare muscatura.

Read More


 O alimentatie sanatoasa cu seminte de canepa.  Canah International SRL, din Bucuresti, este primul procesator de seminte de canepa din Romania care si-a deschis oficial portile prin inaugurarea fabricii din Salonta, jud. Bihor.

Read More

Paine traditionala din Harghita cu cartofi sau din faina de secara este oferita de producatorul SC Harmopan din Miercurea-Ciuc, judetul Harghita.

Read More

In inima Moldovei, in judetul Neamt, din mainile doamnei Cristina, o bucatareasa desavarsita, ies  delicatese care ne aduc aminte de gustul copilariei si al vacantelor petrecute la bunici.

Read More

Iaurtul Bio de la Olympus este o noutate pe piata din Romania, si este produs la Halchiu, judetul Brasov.

Read More

Istarski prsut”/„Istrski prsut” este un produs cu Denumire de origine Protejata din carne uscata conservată, obtinut din pulpa de porc, fara sorici si grasime sarata cu sare de mare, uscata la aer fara afumare.

Read More

SC MIRDATOD SRL, Judetul Mures, prelucreaza produselor lactate traditionale atestate, renumite pe plan national si international.

Read More

Pafitiko Loukaniko, IGP, Cipru, este un carnat fabricat din carne de porc tocata.

Read More

S.C.VITAL BERRY MARKETING ROM S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 prin colaborarea a trei societati de traditie in domeniul cultivarii si comercializarii fructelor proaspete de afin.

Read More

SC Siciliana SRL a pornit in anul 1999, o mica afacere de familie, la prepararea produselor de carne ''Cordis'', fiind respectate cu sfintenie traditiile din zona satelor Pericei si Sici.

Read More

Compania SC CHITRIUC A&A Impex SRL, fondata in anul 1996, are ca obiect de activitate productia de cascaval Rucar natural 100%, produs realizat prin oparirea casului, obtinut din lapte crud de vaca.

Read More


In judetul Arad, un elvetian detine o ferma de 650 de hectare la Sagu (sat Firiteaz), unde cultiva grau ecologic.

Read More

Branza Halloumi este o specialitate traditionala cipriota, populara si in Grecia. Este preparata din lapte de capra si de oaie, iar unele sortimente pot contine si lapte de vaca.

Read More

''Produsele traditionale ''La Baciu'' sunt obtinute la societatea comerciala ANDELVERO, din Campulung Moldovenesc, societate ce poarta numele celor 3 fiice ale familiei Baciu: Ana, Delia si Veronica.

Read More

Preparatele traditionale ialomitene sunt prezentate anual intr-un concurs organizat „La Casa Tudorii”.

Read More

Romania are in acest moment 480 de produse traditionale atestate de Ministerul Agriculturii.

Read More

"Virsli de Salasu" se produc dupa o reteta veche de sute de ani din carne de capra combinata cu cea de oaie.

Read More

Agentii economici din judetul Botosani incearca sa intre pe piata din Romania si din Uniunea Europeana cu produse care in urma cu 25-30 de ani erau la mare cautare.

Read More

Branza Svaiter, Elvetia, face parte din grupa branzeturilor tari, care se prepara cu incalzirea a doua, la temperetauri ridicate.

Read More


Mititeii sunt un produs culinar din carne de vita, in stare finita de sapte pana la opt centimetri si o grosime de trei centimetri, ce se servesc ori ca o gustare intre mese la o halba de bere, ori ca entree, ori ca fel de mancare de sine statatoare.

Read More

Cultivatorii de ceapa din regiunea Mako, Ungaria, au obtinut, prin munca asidua, cu multa grija prin selectie individuala, o varietate de ceapa de buna calitate, cu denunumire de origine DOP.

Read More

Prin 1800 s-au "stabilit" covrigii in targul din Buzau, iar acum toata lumea ii stie drept "Covrigii de Buzau".

Read More

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény” sau „Szegedi paprika” se obtine prin macinarea ardeiului (Capsicum annuum L. var. Longum DC.) uscat obtinut din soiuri de seminte recunoscute de stat si cultivate în zona Seghedinului.

Read More

SC RUS SRL, produce palinca 100% naturala, si in sticle imbracate in straie populare din Oas.

Read More

Produsul "Jambon de Lacaune" IGP, Franta, este o sunca uscata rotunjita, completa, de culoare rosu inchis, usor marmorata.

Read More

Un exemplu de afacere dezvoltata prin fonduri europene este cofetaria ANIRA.

Read More

National Enquirer”, afirma ca eroul “Piratilor din Caraibe” s-a asociat cu Vanessa Paradis mama celor doi copii ai sai pentru a lansa pe piata un vin fara alcool.

Read More

Cautare