Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

Alivenci este o placinta traditionala din zona Moldovei.

Read More

POIANA FERMECATA este un loc minunat din comuna Bughea de Jos, zona Muscel, judetul Arges, unde se fac delicatesele gemuri si siropuri traditionale.

Read More

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 11 pana in 13 martie 2016, la Targul de primavara!

Read More

Targul national al mierii este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania.

Read More

Povestea salamului de Sibiu incepe, ca orice poveste, cu ‘’A fost odata’’… asadar, a fost odata un italian pe nume Filippo Dozzi

Read More

Aproximativ 200 brutari, cofetari si bucatari din toata tara s-au inscris la Concursurile GastroPan.

Read More

Societatea comerciala Cozonac Bujor SRL a fost infiintata ca forma juridica in anul 2006, in orasul Suceava.

Read More

Cecilia Istrate si Ion Istrate de la Fundata sunt prezenti la targurile traditionale cu renumita „Branza de Burduf”.

Read More

Paiele Bio pentru baut, ca pe vremea bunicii, ne ofera un stil de viata natural.

Read More

Prepararea virslilor dateaza de pe vremea dacilor si de sute de ani reteta este neschimbata.

Read More

Braga este o bautura naturala racoritoare cu gust acrisor si cu miros specific.

Read More

Toscana, este o importanta regiune viticola din Italia situata la 30 km de Florenta si ofera cel mai bun vin rosu Chianti. Ea ocupa ca suprafata viticola locul 3 in Italia dupa Sicilia si Puglia, insa nivelul de calitate a vinurilor sale este unul cu totul si cu totul exceptional.

Read More

Descrierea produsului romanesc MAGIUN NATURAL DE PRUNE TOPOLOVENI (IGP).

Read More

"Chevre fermier" (branza de capra) este foarte apreciata de cunoscatori si aproape orice regiune din Franta are specialitatea sa proprie de branza din lapte de capra.

Read More

Schwarzwälder Schinken, IGP, Germania, este o sunca dezosata, curatata, cruda si afumata, obtinuta din pulpa din spate a porcului.

Read More

Lapin Poron kuivaliha” DOP (carne uscata de ren din Laponia) este produs din muschi intreg (grupe de muschi) si din bucati de muschi.

Read More

Asperges du Blayais”, IGP Franta, este in întregime fraged si cu un gust placut, fara fibre si fara gust amar.

Read More

In centrul istoric al orasului Gyula, in piata Erkel Ferenc se afla Cofetaria de „O suta de ani”, care a fost infiintata in 1840 de catre cofetarul sef Salis András.

Read More

Janu siers” este produsa din lapte si coagul, la care se adauga unt sau smantana, oua, sare si seminte de chimion.

Read More

Skalicky trdelnik” IGP, este un produs de patiserie in forma de cilindru gol, cu un diametru interior de 3-5 cm si exterior de 6-10 cm.

Read More

Carnatul de Mangalita este un produs traditional specific regiunii Maramures.

Read More

Placinta intinsa se face in foarte multe locuri din judetul Arad, inclusiv in satul Turnu, apartinator orasului Pecica

Read More

Salamul traditional de Nadlac, din judetul Arad, este cel mai consistent si mai gustos preparat din zona si se bazeaza pe o reteta cunoscuta de fiecare locuitor al orasului.

Read More

Targul “Craciun Taranesc” este organizat de Piata Taraneasca si Mester(Esti) in curtea interioara a Muzeului Taranului Bucuresti.

Read More

Denumirea de origine protejata „Hajdúsági torma” se acorda radacinii varietatilor regionale ale plantei Armoracia rusticana (sin. A. lapathifolia) selectionate prin butasire in regiunea Hajdúság.

Read More

La Viena, de Craciun, sunt deschise mai multe targuri de iarna, dar cea mai cunoscuta dintre toate este cea aflata in fata primariei orasului, Rathausplatz.

Read More

Actualul producator de paine SC Bruaria TIAMAX SRL, face renumita "Pita de Pecica, pe vatra", de mai bine de 57 de ani.

Read More

Lichiul (Hanklich) este un delicios desert nelipsit in casele din Transilvania in zilele de sarbatoare.

Read More

Din 27 noiembrie si pana pe 1 decembrie 2015, Targul cu Bunatati s-a mutat la Ploiesti Shopping City, cu minunatiile create de mesteri populari si artisti hand made.

Read More

Prima zi a lunii Decembrie 2015 da startul traditiilor de iarna in Piata Unirii.

Read More

Cautare