Lasa-te surprins de o nouă aventură de gusturi, arome si texturi unice si delicioase. De la prospetimea fructelor si legumelor ecologice pana la maiestria bucatelor traditionale, aici gasesti intodeauna ceva care iti va incanta simturile.

 

 Carnea de vita "Bazas", IGP, Franta provine de la bovine din rasele Bazadaise, Blonde d'Aquitaine sau in urma incrucisarii dintre aceste doua rase. 

Read More

Zacusca de vinete din satul Baldana, comuna Tartasesti, Dambovita.

Read More

In ziua de 23 aprilie 2016, la ora 14.00, la targul AGRARIA, are loc conferinta ''Importanta cresterii bivolului - trecut, prezent si viitor.”

Read More

Uleiul de palmier brut si nerafinat contine de 15 ori mai multi carotenoizi decat morcovii si de 30 de ori mai multi decat tomatele.

Read More

Daca vrei sa participi la degustari de produse traditionale, sa te relaxezi la Ziua Balmosului Ardelenesc, sa vizitezi expozitia de animale si pasari de ferma, sa cunosti binefacerile mierii, locul tau e la Agra Expo Transilvania!

Read More

Jerk este o metoda jamaicana de condimentare a carnii oferind acesteia un gust dulce si picant deosebit.

Read More

Reteta face parte din proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Read More

De zeci de ani, locuitorii Dublinului s-au obisnuit sa gaseasca la spre sau la final de saptamina aproximativ 20 de piete mobile de fructe, legume si alte produse derivate de la diferite ferme irlandeze si nu numai.

Read More

Schwäbische Spätzle”, IGP, Germania, cunoscute si sub denumirea de „Schwäbische Knöpfle”, sunt paste obtinute din oua proaspete dupa o reteta artizanala.

Read More

Schisandra ''fructul celor 5 gusturi' este considerata in China una din cele mai importante plante medicinale.

Read More

Povestea produsului Halva Feleacul incepe in 1960, anul in care este realizat acest produs la fabrica de dulciuri de la Cluj–Napoca.

Read More

Sange de taur” (Egri bikaver) e legendarul vin rosu sec din Eger, realizat din trei sortimente diferite de vin.

Read More

In perioada 1 – 3 aprilie 2016 este organizat “Targ cu mesteri si produse traditionale ”, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Bucuresti, Bd. Kiseleff, nr. 3.

Read More

Aydın Inciri, DOP, Turcia, este denumirea data smochinelor uscate Sarılop.

Read More

Denumirea de origine protejata „Pane Toscano” desemneaza painea obtinuta cu ajutorul unui sistem tipic de prelucrare aplicat in Toscana, Italia.

Read More

De 10 ori mai puternic ca valoare nutritionala si antioxidanti decat orice ceai verde utilizat ca ceai sau in diferite mancaruri.

Read More

Asociatia Pomiviticola Hilita, comuna Costulesti, judul Iasi produce printre altele dulceata de nuci verzi.

Read More

Piata Taraneasca revine in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman cu un nou targ de vineri pana duminica.

Read More

Laptele de fan „Heumilch” STG, Austria, reprezinta cea mai naturala forma de productie a laptelui.

Read More

S.C. Annabella Fabrica de Conserve Raureni S.R.L, Valcea, produce anual peste 20000 tone de bunatati.

Read More

 

Casul Montasio, DOP, Italia se poate lauda cu denumirea de "Produs Montan".

Read More

Romania are una dintre cele mai mari densitati de zone cu inalta valoare naturala, necontaminate si produse traditionale de exceptie.

Read More

Telemaua de Ibanesti a primi  confirmarea Protectiei de Origine in spatiul Uniunii Europene.

Read More

Produsele Topoloveni si Topoloveana sunt 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.

Read More

Brojbutele cu pisat sunt sarmalutele maramuresene cu faina de porumb

Read More

De vineri pana duminica producatori, mesteri populari, artizani si colectionari va asteapta in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman la un nou targ marca Piata Taraneasca!

Read More

Din secolul 14 si pana in secolul 18, branza Edam a fost cea mai populara branza din lume, in special pe mare si in colonii departate.

Read More

Placintele Domnesti din republica Moldova sunt oferite bucurestenilor prin lantului de restaurante La PLACINTE.

Read More

Alheira de Mirandela IGP, Portugalia, este un carnat traditional afumat cilindric, in forma de potcoava.

Read More

Producatorul specialitatitor ''din gradina Cucoanei'' este Lucia Lupea, inginer horticol si doctor in stiinte cu specializari multiple in domeniul ingineriei genetice.

Read More

Cautare